Wesley van der Stel- Recruiter

Maak kennis met Wesley!

Hallo! 

Ik ben Wesley van der Stel en ik ben sinds 1 januari 2024 werkzaam bij Lincks. Ik woon in Klaaswaal samen met mijn vrouw en 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, zo ben ik jeugdtrainer bij de lokale trots (SSS) en werk ik mezelf minimaal één keer per week de deur uit om te gaan hardlopen - met wisselende resultaten overigens. Ook trek ik er graag op uit met mijn gezin, mooie herinneringen maken en nieuwe dingen ontdekken.

 Voordat ik bij Lincks kwam, ben ik ruim 16 jaar werkzaam geweest in de logistieke sector. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om plezier te halen uit je werk én een positieve bijdrage te kunnen leveren. Mensen op een zinvolle en positieve manier met elkaar verbinden geeft mij energie en voldoening. Mijn doel is dan ook om hier bij Lincks zoveel mogelijk mensen én bedrijven mee te helpen.

 Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of kun je als bedrijf hulp gebruiken bij het vinden van de juiste kandidaat? Grote kans dat wij je kunnen helpen, ik kijk er in ieder geval naar uit het gesprek met je aan te gaan!