Uitzenden

Flexibel en zonder risico

Heeft jouw bedrijf tijdelijk meer werk dan je met de huidige personeelsbezetting aankunt? Dan kun je via Lincks een of meerdere uitzendkrachten inlenen. Met deze vorm van dienstverlening spelen wij in op de flexibele behoefte aan personeel, die kan ontstaan door wisselende drukte in de werkzaamheden, ziekte of bijvoorbeeld tijdens een vakantieperiode. Wij werven en selecteren het juiste personeel voor je, dragen de werkgeversrisico’s en verzorgen het verloningsproces.

Hoe gaan we te werk?
We bespreken voor welke functie(s) je tijdelijk personeel nodig hebt. Misschien kun je tijdens een drukke periode meerdere uitzendkrachten tegelijk gebruiken. Ook dat behoort bij Lincks tot de mogelijkheden. We stellen samen met jou een duidelijk functieprofiel op en gaan voor je aan de slag. Daarbij kijken we niet alleen naar competenties maar ook naar de persoon achter het cv. Want om de juiste match te kunnen maken moet iemand ook passen in de cultuur van een bedrijf en een waardevolle (tijdelijke) aanvulling zijn.

Proactieve werving
Wij wachten niet tot kandidaten naar ons toekomen, maar gaan actief op zoek naar de juiste persoon voor jouw vacature(s). Dat doen wij niet alleen als bij ons een vacature wordt aangemeld, wij doen dit ook al daarvoor. Door proactief te werven beschikken wij over groot bestand met kandidaten die wij effectief en snel kunnen matchen aan een vacature.

Selectie
Nadat de (proactieve) werving van kandidaten heeft plaatsgevonden, verzorgen wij de selectie. We spreken de kandidaten persoonlijk en kijken daarbij niet alleen of wordt voldaan aan de functie-eisen, maar ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Na de selectiegesprekken stellen wij een selectie van de meest geschikte kandidaten aan je voor met een uitgebreid interviewverslag en cv.

Ons aanbod
Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de door ons voorgestelde kandidaten wordt de werknemer of worden meerdere werknemers via ons ter beschikking gesteld aan jouw organisatie. We stellen een uitzendovereenkomst op voor de afgesproken uitzendperiode. De salarisadministratie van de uitzendkracht wordt tijdens deze periode door ons verzorgd. Indien gewenst kan de kandidaat na de afgesproken uitzendperiode kosteloos worden overgenomen door jouw organisatie.

Neem direct contact met ons op!

De voordelen van uitzenden via Lincks op een rijtje:

   Flexibiliteit
   Snel schakelen
   Uitbesteding volledig juridisch werkgeverschap         (personeelsadministratie en werkgeversrisico’s)
   Alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht
   Na de besproken uitzendperiode kan een kandidaat kosteloos worden overgenomen.
   Eén contactpersoon binnen Lincks,  korte lijnen én heldere communicatie!