Een baan via Lincks

Lincks is de weg naar beter

Al sinds 2007 bemiddelen wij middelbaar en hoger opgeleiden naar een andere baan. Inmiddels zijn er veel toonaangevende bedrijven in de regio die vacatures exclusief bij ons uitzetten, waardoor er bij Lincks vacatures open staan die je nergens anders kunt vinden! Daarnaast werken wij zeer proactief en kunnen wij dankzij onze goede relaties je ook aan tafel krijgen bij bedrijven waar nog niet direct een vacature vacant is, maar waarvan wij denken dat jij er qua type en kennis van toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Ook op deze proactieve manier helpen we regelmatig kandidaten aan een nieuwe baan!

Met zorg begeleiden wij jou naar je nieuwe baan! Dit houdt in dat we je begeleiden vanaf de eerste intake tot aan de ondertekening van jouw contract. We adviseren je graag ten aanzien van je cv, arbeidsvoorwaarden, voorbereidingen en alle andere zaken waar je tegenaan kunt lopen tijdens een sollicitatieproces. Persoonlijk contact is hierbij natuurlijk essentieel!

  •  Ben jij op zoek naar jouw ideale baan in je eigen regio?
  •  Stel jij hierin een professionele, persoonlijke en proactieve begeleiding op prijs?
  •  Wil jij dat er niet alleen gekeken wordt naar wat je gedaan hebt, maar ook naar je potentie & ambities?
  •  Wil jij kunnen kiezen uit meerdere topwerkgevers?
  •  Vind jij het belangrijk dat je binnen de cultuur van het bedrijf past?

Kijk dan snel of jouw nieuwe baan tussen onze vacatures staat! Een kijkje in ons sollicitatieproces vind je hier.

Een baan op basis van Werving & Selectie

Lincks Personal Recruitment bemiddelt voornamelijk in vaste banen (98%). Na één jaar is 90% van onze geplaatste kandidaten nog steeds in dienst bij de werkgever (ook wel Quality of Hire genoemd), wat betekent dat wij succesvol zijn in het vinden van de juiste baan binnen het juiste bedrijf voor onze kandidaten.

Een baan op uitzendbasis

Bij ongeveer 20% van onze vacatures ga je in eerste instantie aan de slag op uitzendbasis. De intentie is echter vaak dat je daarna in dienst komt bij de werkgever zelf. Ruim 80% van onze kandidaten treden na de uitzendperiode direct in dienst bij de werkgever. 

Bij Lincks heb je altijd één aanspreekpunt waar je terecht kunt met vragen over werkuren, verlofdagen of uitbetaling. Het uitbetalen doen we maandelijks op de eerste werkdag van de nieuwe maand. Natuurlijk bouw je ook vakantiedagen op bij ons. Nieuwsgierig naar ervaring uit de praktijk? Lees hier het verhaal van Willem!

Een baan op interimbasis

De snel veranderende arbeidsmarkt maakt het noodzakelijk dat organisaties mee bewegen en snel moeten schakelen wanneer de markt hierom vraagt. Bij Lincks detacheren we daarom ook interim professionals. We stellen een overeenkomst op voor de afgesproken periode, waarbij jij via ons aan de slag gaat bij jouw nieuwe organisatie.