Interim

De juiste professionals, flexibel & snel

Extra capaciteit nodig voor een project of de invulling van een vacature? De snel veranderende arbeidsmarkt maakt het noodzakelijk om als organisatie mee te bewegen en snel te schakelen wanneer de markt hierom vraagt. Bij Lincks detacheren we ook interim professionals om jou in deze periodes te ondersteunen. Of het nu gaat om nieuw talent, een (tijdelijke) vervanging of een nieuwe collega om groei te realiseren, wij nemen het zoeken, selecteren en voorstellen uit handen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat jij je kunt focussen op jouw onderneming.

Hoe gaan we te werk?
Door de openstaande vacature uitgebreid te bespreken, kunnen we afstemmen hoe we onze zoektocht naar jouw nieuwe collega vorm gaan geven. We kijken niet alleen naar het functieprofiel, maar we houden ook rekening met specifieke wensen en ideeën over de toekomstige medewerker.  We stellen samen met jou een duidelijk functieprofiel op en gaan voor je aan de slag. Daarbij kijken we niet alleen naar competenties maar ook naar de persoon achter het cv. Want om de juiste match te kunnen maken moet iemand ook passen in de cultuur van een bedrijf en een waardevolle (tijdelijke) aanvulling zijn.

Proactieve werving
Wij wachten niet tot kandidaten naar ons toekomen, maar gaan actief op zoek naar de juiste persoon voor jouw vacature(s). Dat doen wij niet alleen als bij ons een vacature wordt aangemeld, wij doen dit ook al daarvoor. Door proactief te werven beschikken wij over groot bestand met kandidaten die wij effectief en snel op interim basis kunnen matchen aan een vacature.

Selectie
Nadat de (proactieve) werving van kandidaten heeft plaatsgevonden, verzorgen wij de selectie. We spreken de kandidaten persoonlijk en kijken daarbij niet alleen of wordt voldaan aan de functie-eisen, maar ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Na de selectiegesprekken stellen wij een selectie van de meest geschikte kandidaten aan je voor met een uitgebreid interviewverslag en cv.

Ons aanbod
Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de door ons voorgestelde kandidaten wordt de werknemer of worden meerdere werknemers via ons ter beschikking gesteld aan jouw organisatie. We stellen een overeenkomst op voor de afgesproken periode, waarbij de medewerker tegen een afgesproken uurtarief via ons aan de slag gaat. Omdat de nieuwe collega zelf verantwoordelijk is voor ziektekostenverzekeringen en pensioenopbouw, worden alleen de daadwerkelijk gewerkte uren in rekening gebracht.

Neem direct contact met ons op!

De voordelen van interim via Lincks op een rijtje:

     Snel de juiste mensen binnen jouw organisatie
     Alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht
     Groot netwerk van zowel actief als latent werkzoekenden!
     Flexibiliteit
     Eén contactpersoon binnen Lincks, korte lijnen én heldere communicatie!