Werkgevers

Wat kan Lincks voor jou als werkgever betekenen?

De allersnelste manier om een antwoord op deze vraag te krijgen, is door contact met ons op te nemen. Bel, mail of stuur een Whatsapp! Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke benadering, zowel naar onze opdrachtgevers als naar de kandidaten. Bespreek met ons wat jouw bedrijf nodig heeft, dan denken we graag met je mee. Ons gevarieerde dienstenaanbod zorgt ervoor dat we perfect kunnen inspelen op jouw specifieke wensen.

Waarom Lincks?

Al sinds 2007 zijn wij specialist in recruitment. Wij hebben onze sporen verdiend in personele dienstverlening en zijn trots op ons bewezen track record in vacatures op het gebied van sales, logistiek/supply chain, finance, marketing, HR, techniek en IT.

Ons vaste en ervaren team weet precies wat er speelt in de arbeidsmarkt. Daarvoor werken wij samen met de beste partners op het gebied van jobmarketing, recruitmentsoftware, arbeidsmarktdata en sourcing. Door niet alleen naar het cv te kijken maar écht naar een kandidaat te luisteren, vormen wij de persoonlijke schakel tussen jouw organisatie en de werkzoekenden. Je hebt bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Dat is niet alleen prettig en vertrouwd, het zorgt er ook voor dat we effectief kunnen bemiddelen en snel en flexibel kunnen schakelen.

Mireille Prooi  - Directeur

Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur en iedere organisatie heeft zijn eigen behoeften op het gebied van personeel. Met ons brede aanbod is er voor elk personeelsvraagstuk een passende oplossing. We leveren maatwerk en hanteren daarvoor heldere, eerlijke tarieven.

Wij kijken ernaar uit om ook voor jouw bedrijf de beste match te maken!

Persoonlijk

Professioneel

Ambitieus