Business Unit Supply Chain

Maak kennis met de Business Unit Supply Chain!

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een aparte Supply Chain recruitment afdeling opgericht. Onze 2 ervaren specialisten, Wesley & Dico, kunnen jouw onderneming op deze manier nóg gerichter & efficiënter helpen bij jouw logistieke en supply chain uitdagingen! 

Wesley van der Stel

Recruitment Consultant Supply Chain

Wesley brengt maar liefst 15 jaar ervaring in de logistieke wereld van transport met zich mee. Met zijn diepgaande kennis en praktische inzicht in de transportsector, zorgt hij ervoor dat jouw logistieke vacatures efficiënt en vakkundig worden opgepakt. Wesley staat bekend om zijn oplossingsgerichte aanpak en zijn vermogen om complexe logistieke vraagstukken te vereenvoudigen.

Dico Cabout

Recruitment Consultant Supply Chain

Dico heeft een sterke achtergrond in Logistics Supply Chain Management met ruime ervaring in de AGF-sector en Food. Zijn brede kennis en begrip van logistieke & supply chain processen maken hem de ideale partner voor bedrijven die actief zijn in diverse markten. Dico's praktische ervaring en strategisch inzicht zorgen ervoor dat hij snel de juiste kandidaten kan vinden en dat jouw supply chain soepel en kostenefficiënt verloopt.

Onze specialisatie in Supply Chain Recruitment

Sinds 2007 zijn wij dé specialist in recruitment. We hebben een solide reputatie opgebouwd in personele dienstverlening en zijn trots op ons bewezen track record in het vervullen van vacatures op het gebied van logistiek/supply chain, sales, finance, marketing, HR, techniek en IT. 

Met de komst van onze Supply Chain specialisten Wesley en Dico, brengen we nu nog meer expertise in huis. Zij kennen de ins en outs van de arbeidsmarkt en hebben een uitgebreid netwerk van logistieke en supply chain kandidaten. Door samen te werken met top partners in jobmarketing, recruitmentssoftware, arbeidsmarktdata en sourcing,  zijn wij een betrouwbare partner met diepe kennis van het vakgebied. 

Wij kijken niet alleen naar het cv van een kandidaat, maar beoordelen ook of de persoon binnen jouw bedrijfscultuur past. Door goed te luisteren naar jouw wensen, vormen wij de persoonlijke schakel tussen de organisatie en de werkzoekenden. Bij onze Business Unit Supply Chain heb jij altijd één vast aanspreekpunt. Dit is niet alleen prettig en vertrouwd, maar zorgt er ook voor dat we effectief kunnen bemiddelen en snel en flexibel kunnen schakelen.

Wat betekent dit voor jou?

     Specialistische kennis en ervaring;
     Ervaring en kennis van de arbeidsmarkt in de Supply Chain en logistiek;
     Groot netwerk van zowel actief als latent werkzoekenden;
     Een adviseur omtrent inhoudelijke vraagstukken rondom de functie-inhoud;
     Eén contactpersoon binnen Lincks, korte lijnen én heldere communicatie!