Executive Search

Ervaar de kracht van Lincks

Je wilt investeren in de toekomst en zoekt versterking op management- of directieniveau. Met ons uitgebreide netwerk, ook binnen het hogere segment, is Lincks hiervoor de juiste partner. Met een intensief traject gaan wij op zoek naar de juiste persoon voor deze sleutelpositie.

We ontzorgen je in het hele proces, houden persoonlijk contact gedurende het bemiddelingstraject, zijn jouw klankbord en begeleiden de gehele procedure van het begin tot het einde.

Hoe gaan we te werk?
We gaan uitgebreid met je in gesprek om goed in kaart te brengen waar je naar op zoek bent. Welke rol zal de nieuwe collega vervullen binnen de organisatie? Wat zijn de toekomstplannen? We bespreken de bedrijfscultuur en de samenstelling van het (management-)team. Als we ons gezamenlijke doel helder hebben, bepalen we welke mediakanalen en recruitment tools er ingezet kunnen worden en hoe we de search voor je gaan inrichten. Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen wij je gedegen advies geven over de te volgen strategie. Samen bespreken we het gewenste proces.

Proactieve werving / headhunting
Mensen op leidinggevende posities zijn van wezenlijk belang voor het succes van jouw onderneming. Het zoeken naar talent is daarom een continu proces bij Lincks. Door potentiële kandidaten proactief te benaderen en contacten te leggen, bouwen wij aan een groot netwerk van latent talent. Daarnaast maken we gebruik van de modernste tooling en diverse arbeidsmarktrapportages die ons inzicht geven in de doelgroep en de manieren waarop wij deze het beste kunnen bereiken.

Selectie
Nadat de (proactieve) werving van kandidaten heeft plaatsgevonden, verzorgen wij ook de selectie. Het cv is daarbij voor ons niet doorslaggevend. Wij kijken in een persoonlijk gesprek juist verder naar persoonlijkheid, ambitie en drijfveren van de kandidaat. Hiervoor kunnen wij (optioneel) een persoonlijkheidstest afnemen waarvan we de resultaten met je delen. Sluit dit aan bij de ambities van jouw organisatie? Is deze kandidaat de persoon die een meerwaarde voor jouw bedrijf gaat vormen?

Na de selectiegesprekken stellen wij met een uitgebreid interviewverslag en het cv de beste kandidaten aan je voor. 

DISC persoonlijkheidsanalyse (optioneel)
Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie. Uit onderzoek blijkt dat gedragskenmerken kunnen worden gegroepeerd in vier persoonlijkheidsstijlen. Mensen met vergelijkbare stijlen vertonen specifieke gedragskenmerken die gebruikelijk zijn voor die stijl. De letters D, I, S en C vertegenwoordigen de vier persoonlijkheidsstijlen waarmee menselijk gedrag en drijfveren in kaart worden gebracht. Wij verzorgen deze analyse en de rapportage ervan zelf.

Aanvullende diensten
Op verzoek kunnen wij natuurlijk ook aansluiten bij de gesprekken op jouw locatie. Tevens kunnen wij de afname van bijvoorbeeld intelligentietesten en assessments verzorgen.

Ons aanbod
Ook in de afrondende fase van het bemiddelingstraject, wanneer de juiste kandidaat gevonden is en er een arbeidsvoorwaardelijk aanbod wordt gedaan, is de rol van Lincks essentieel. We streven naar een zo soepel mogelijk verloop van het proces tijdens de onderhandeling voor beide partijen, zodat iedereen tevreden en op een positieve manier start aan deze nieuwe fase en samenwerking.

Neem direct contact met ons op!

De voordelen van executive search via Lincks op een rijtje:

     Ontzorgen gedurende het gehele proces. We nemen het volledige werving- en selectietraject uit handen
     Uitgebreid netwerk ook binnen het hogere segment
     Persoonlijke begeleiding en transparante bemiddeling
     Mogelijkheden voor het afnemen van persoonlijkheidsanalyse en/of intelligentietest
     Eén contactpersoon binnen Lincks, korte lijnen én heldere communicatie!