Sollicitatietraining van Lincks

Solliciteren zoals het moet?!

Solliciteren, een vak apart en lang niet altijd met het gewenste resultaat. Misschien ben je op zoek omdat je niet kan blijven bij jouw huidige werkgever  of ga je iedere dag met (frisse) tegenzin naar je werk. Genoeg redenen om jezelf weer op de arbeidsmarkt te presenteren! Maar hoe doe je dat? En hoe zorg jij ervoor dat je opvalt tussen alle andere sollicitaties. Dat en meer leren we je in onze (online) sollicitatietraining!

Inmiddels is Lincks alweer sinds 2007 actief in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar een andere baan of zich willen heroriënteren op een nieuwe loopbaan. Op basis van deze jarenlange ervaring geven wij in onze interactieve training informatie en tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Uiteraard denken wij ook direct actief met je mee vanuit ons grote netwerk in de regio naar een passende werkgever.

Maar wat ga je nou tijdens een training doen?

Onze training duurt ongeveer 2,5 uur en vindt online of bij ons op kantoor plaats. Mireille Prooi, directeur/eigenaar van Lincks Personal Recruitment, neemt je mee in de wereld van het solliciteren en je gaat aan de slag met het inzetten van jouw netwerk. Daarnaast leggen we je uit hoe je het beste een vacature kunt zoeken en delen we waar je je online kunt laten zien. Juist in deze tijd onmisbare kennis voor een goede kans op de arbeidsmarkt!

Vragen als: ‘Hoe schrijf ik een goed cv?’, ‘Wat zijn mijn kwaliteiten?’ en ‘Wat zoek ik in een nieuwe baan?’ komen aan bod en worden behandeld. Eerdere reacties van deelnemers aan deze training vind je hiernaast.

Heb je interesse in het volgen van onze online sollicitatietraining? Laat dit dan gerust aan ons weten via info@lincks.nl, 085-9028121 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-43150165.

Meer informatie over het schrijven van een goed cv, het voorbereiden op een gesprek of de onderhandeling van de arbeidsvoorwaarden vind je hier