Werving & Selectie

Bespaar tijd en maak gebruik van onze expertise

Je wilt het vinden van een nieuwe medewerker voor jouw bedrijf graag uitbesteden, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Lincks gaat voor je op zoek naar een geschikte kandidaat en ontzorgt je daarbij in het gehele proces. Dat bespaart je niet alleen veel tijd, je maakt ook gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van zowel latente als actieve baanzoekers, waardoor we snel de weg naar de juiste kandidaat weten te vinden.

Hoe gaan we te werk?
Door in het voortraject de openstaande vacature uitgebreid met je te bespreken, kunnen we afstemmen hoe we onze zoektocht naar jouw nieuwe collega vorm gaan geven. We kijken niet alleen naar het functieprofiel, maar we houden ook rekening met specifieke wensen en ideeën over de toekomstige medewerker. Door het inzetten van diverse arbeidsmarktrapportages beschikken wij over kennis en data die we graag met je delen. Dit geeft waardevolle inzichten in de doelgroep en de manieren waarop we deze het beste kunnen bereiken. We bepalen onder andere welke mediakanalen en recruitmenttools het beste ingezet kunnen worden en bespreken samen met jou de strategie.

Proactieve werving
Wij wachten niet tot kandidaten naar ons toekomen, maar gaan actief op zoek naar de juiste persoon voor jouw vacature. Dat doen wij niet alleen als bij ons een vacature wordt aangemeld, wij doen dit ook al daarvoor. Door deze langetermijnstrategie beschikken wij over een groot bestand van zowel actieve werkzoekenden als latente kandidaten.

Selectie
Nadat de (proactieve) werving van kandidaten heeft plaatsgevonden, verzorgen wij de selectie. Het cv is daarbij voor ons niet doorslaggevend. Want ook al beschikt een kandidaat over de juiste competenties, het hoeft nog geen match te zijn. Wij kijken in een persoonlijk gesprek juist verder naar persoonlijkheid, ambitie en drijfveren van de kandidaat. Het is belangrijk dat een persoon past bij de cultuur en ambities van de organisatie. Na de selectiegesprekken stellen wij met een uitgebreid interviewverslag en het cv de beste kandidaten aan je voor. 

Ons aanbod
Ook in de afrondende fase van het bemiddelingstraject, wanneer er een geschikte kandidaat is gevonden en een arbeidsvoorwaardelijk aanbod wordt gedaan, is de rol van Lincks essentieel. We streven naar een zo soepel mogelijk verloop van het proces tijdens de onderhandeling voor beide partijen, zodat iedereen tevreden en op een positieve manier start aan deze nieuwe fase en samenwerking.

Neem direct contact met ons op!

De voordelen van werving & selectie via Lincks op een rijtje:

     We nemen het volledige werving- en selectietraject uit handen
     Ervaring en kennis van de arbeidsmarkt
     Groot netwerk van zowel actief als latent werkzoekenden!
     De kandidaat komt na het bemiddelingstraject direct bij jou in dienst
     Eén contactpersoon binnen Lincks, korte lijnen én heldere communicatie!