Veelgestelde vragen!

Natuurlijk beantwoorden wij met heel veel plezier al jouw vragen en kun je ons hiervoor telefonisch, via WhatsApp, webchat of per mail bereiken. Toch leek het ons een heel goed plan om de ‘veelgestelde vragen’ op een rijtje te zetten, zodat je wellicht zelf al gemakkelijk het juiste antwoord op jouw vraag kunt vinden. 

Staat deze vacature nog open?Alle vacatures die je op onze website kunt vinden staan open. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er al kandidaten in procedure zijn.

Is het ook mogelijk om in de avond of het weekend langs te komen?


Natuurlijk vinden wij het heel belangrijk dat je bij ons terecht kunt wanneer het jou uitkomt, we denken daarom graag mee om ook voor of na jouw werkdag af te kunnen spreken. In de weekenden genieten wij ook van onze vrije dagen en plannen we daarom geen afspraken.

Voor hoeveel uur is deze vacature?


Het aantal uren vind je bij de symbolen bovenin bij de vacature. Hier staat achter het klokje het aantal uren weergegeven. Mocht het om parttime uren gaan dan staat dit ook eigenlijk altijd in de titel van de vacature. 

Over welk bedrijf gaat het?Wanneer we de naam van het bedrijf niet in de vacaturetekst delen, houden we je nog even in spanning. Wanneer we overgaan tot een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over het bedrijf, de sfeer en de bedrijfscultuur. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je al eerder vragen hebt over de vacature, neem dan gerust contact op met de verantwoordelijke collega.

Wat is de einddatum van deze vacature?


Wanneer een vacature bij ons binnenkomt gaan we er direct actief mee aan de slag. Dit houdt eigenlijk in dat we jouw sollicitatie ook graag zo snel mogelijk ontvangen, hiervoor geldt ‘hoe eerder, hoe beter!’. We werken dus niet met einddata, maar streven er altijd naar om snel te schakelen en de vacature op korte termijn in te vullen.

Wanneer kan ik langs komen voor een gesprek?


Hoe graag we iedereen ook persoonlijk zouden willen spreken, gaat dit omwille van de tijd helaas niet. In principe vinden er kennismakingsgesprekken plaats wanneer er concrete ideeën omtrent een geschikte vacature en/of aansluiting bij een van onze klanten is. We nodigen je dan graag uit voor een kop koffie (of thee natuurlijk!) bij ons op kantoor.

Hebben jullie ook ZZP banen?Banen voor zzp’ers hebben we niet standaard in onze portefeuille. Af en toe hebben we echter wel vacatures specifiek gericht op de doelgroep interimmers. Mocht je hiervoor in aanmerking willen komen, nodigen we je graag uit om een korte toelichting en cv naar ons op te sturen. Mochten we dan een vacature binnen krijgen en aansluiting zien, dan kunnen we direct contact opnemen.

Deze vacature is fulltime, maar kan hij ook parttime ingevuld worden?


Helaas,  is dit is niet het geval. We proberen altijd direct goed af te stemmen wat de mogelijkheden zijn qua flexibiliteit in uren en communiceren dit dan natuurlijk ook zo goed mogelijk in de vacaturetekst. We krijgen deze vraag regelmatig, maar als het dus niet specifiek benoemd wordt kan de vacature (helaas!) niet parttime worden ingevuld.

Kunnen we controleren of jouw sollicitatie is binnengekomen?


Dat kunnen wij zeker en in principe krijgt je altijd direct een bevestigingsmail dat we jouw sollicitatie hebben ontvangen (let op; dit mailtje kan ook zomaar in jouw ‘spam’ box terechtkomen). Wanneer je via bijvoorbeeld Nationale Vacaturebank of Monsterboard solliciteert krijg je ook een bevestigingsmail en deze combineren we dan direct met een privacycheck!

Sta ik nog bij jullie in het systeem?

Wanneer je al eerder hebt gereageerd op een vacature, we je in het verleden al eens aan een baan hebben geholpen of op een andere manier contact met ons hebt gehad, zou dit zomaar kunnen! Wel werken wij natuurlijk volgens de AVG (wetgeving gericht op jouw privacy) en bewaren we jouw gegevens voor een bepaalde periode. Hierna hebben we wederom jouw actieve toestemming nodig om je gegevens langer te bewaren.

Wij geloven in de bemiddeling in carrières en niet in één baan, we vinden het daarom alleen maar fijn om de voor ons relevante gegevens langer te mogen bewaren zodat we contact met elkaar kunnen blijven houden!

Ben je nieuwsgierig of je nog ingeschreven staat of vind je het prettiger als we jouw gegevens helemaal verwijderen? Laat het ons weten via info@lincks.nl of via 085-9028121.