Tamara Huliselan-Kuijper - Recruiter

Maak kennis met Tamara!

Hi, ik ben Tamara en sinds mei 2021 met veel plezier werkzaam als Junior Recruiter bij Lincks Personal Recruitment. Graag vertel ik iets meer over mijzelf, allereerst woon ik in het mooie, historische Dordrecht. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met familie en vrienden en ik hou ontzettend van reizen om zo mooie plekken in Nederland en buitenland te kunnen ontdekken. Verder ben ik dol op de Indonesische keuken & sushi! 

Het blijft gaaf & uitdagend om op zoek te gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant. 
En hoe fijn is het als je voor een bedrijf de geschikte werknemer hebt gevonden en een kandidaat aan zijn of haar droombaan heb geholpen! Dit geeft mij in ieder geval veel energie en voldoening.

Als Recruiter ziet je dag er nooit hetzelfde uit door de gevarieerde werkzaamheden die je uitvoert. Je bent veel in contact met bedrijven en kandidaten en dat maakt het werk zo leuk en persoonlijk. We werken nauw samen en delen ons netwerk en idee├źn met elkaar om zo tot het beste resultaat te komen. Misschien ook wel voor jou!

Heb jij als werkgever behoefte aan onze expertise om de geschikte werknemers te vinden of kun jij mijn hulp goed gebruiken bij jouw zoektocht naar een baan die bij jou past? Neem dan gerust eens contact op via telefoon, mail of WhatsApp!