Sharon van der Haven - Recruiter

Maak kennis met Sharon!


Hi! Ik ben Sharon van der Haven en sinds november 2021 ben ik werkzaam als Recruiter bij Lincks Personal Recruitment. Samen met mijn vriend woon ik in Breda, maar oorspronkelijk kom ik uit de Hoeksche Waard. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden of familie en ontdek ik de mooiste plekjes in het binnen- en buitenland. ’s Winters schaats en boks ik altijd en in de zomer tennis en skeeler ik graag.

Wat mij erg aanspreekt aan het recruitment vak,  is dat het erg uiteenlopend is. Je schakelt veel, bouwt aan je netwerk en spreekt kandidaten die op zoek zijn naar hun droombaan. Met natuurlijk als doel het maken van de perfecte match. De uitdaging in ons werk blijft groot gezien de continu veranderende markt, geen dag is hetzelfde! Daarnaast vind ik het persoonlijke contact met zowel collega’s als kandidaten en werkgevers erg prettig.

Kun je als bedrijf hulp gebruiken bij het vinden van nieuw personeel of ben je zelf op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Dan nodig ik je graag uit bij ons op kantoor om een kopje koffie te drinken en samen de vele mogelijkheden te bespreken!