Rianne Lammens-Wouters - Office Coördinator

Maak kennis met Rianne!


Hoi! Mijn naam is Rianne en ik ben in juni 2018 begonnen als Office Assistent bij Lincks Personal Recruitment. Sinds juli 2021 vervul ik de rol van Office Coördinator met veel plezier.  Ik ben (bijna) altijd vrolijk en misschien dat ik daarom ook wel de ‘Happiness Manager’ word genoemd door mijn collega’s. Samen met mijn man en dochter woon ik in Dordrecht, waardoor ik iedere dag op de fiets naar mijn werk kan. Heerlijk dat ik nooit last heb van files!

Wat mijn werk vooral zo leuk maakt, is de afwisseling. Met mijn collega Nina ben ik verantwoordelijk voor de back- en frontoffice van Lincks. Samen zorgen wij er voor dat alles op kantoor uitstekend geregeld is zodat collega's aandacht kunnen geven aan waar zij goed in zijn: het leggen van de link tussen de juiste kandidaat en werkgever! 

Waar Nina de operationele taken op zich neemt,  houd ik me vooral bezig met optimalisatieprojecten. Ik beheer bijvoorbeeld onze website, blijf aangehaakt op de ontwikkelingen en optimalisatie van ons CRM-systeem, ben nauw betrokken bij de implementatie van marketing automation en speel een belangrijke rol bij het uitrollen van het solliciteren via WhatsApp. Een goed overzicht bewaren en juiste prioriteiten stellen is dan ook een erg belangrijk en soms een uitdagend aspect in mijn werkzaamheden. Natuurlijk ondersteun ik daarnaast mijn collega's waar nodig op IT vlak, stuur ik op kwaliteit en ben ik eindverantwoordelijk voor onze vacatureteksen. 

Ik vind het heel bijzonder dat er echt een band opgebouwd wordt met klanten en kandidaten en dat ook ik daar mijn steentje aan kan bijdragen. Het persoonlijke contact vind ik belangrijk en is denk ik ook echt uniek aan onze aanpak. Als team zijn we daar trots op en we worden dan ook oprecht blij van iedere kandidaat of klant die we mogen helpen. Successen worden dan ook altijd met elkaar gevierd, hoe klein soms ook.