Renate Leeuwenstein - Recruiter

Maak kennis met Renate!

Ik ben Renate Leeuwenstein en werk al sinds 2008 bij Lincks Personal Recruitment. Met mijn twee zoons en man woon ik met veel plezier in ‘s-Gravendeel. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten, mijn grote passie is hardlopen. Maar ook  ga ik graag de natuur in om te wandelen en vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen.

N
a al die jaren haal ik nog steeds heel veel energie uit mijn werk, de grote afwisseling in werkzaamheden  maakt dat een dag nooit saai is. Maar het allerleukste blijft toch wel om twee partijen aan elkaar te kunnen koppelen en echt blij te maken. Steeds weer de juiste verbinding zoeken tussen klant en kandidaat en dit goed begeleiden tot dat ze er samen uit zijn!

Verder ben ik heel erg trots op de relaties die ik heb opgebouwd met klanten van het eerste uur. Door de jaren heen ben je dan ook steeds meer een verlengstuk van hun organisatie, waardoor je echt het vertrouwen van deze klanten krijgt.

Graag kom ik met je in contact om eens te praten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen of om je te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging!