Mireille Prooi  - Directeur

Maak kennis met Mireille!

Eens denken wat jullie misschien nog niet van mij weten… Ik woon in ’s-Gravendeel met mijn partner Marcel, twee dochters en bonuszoon. Daarnaast hebben we hond Boef en nog een paar paardjes rondlopen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten (bootcamp, hardlopen of krachttraining) en sta ik graag in de keuken. Verder zoek ik graag de stad op en breng ik tijd door met vrienden en familie.

Inmiddels ben ik sinds 2007 aan het ondernemen en trots op het feit dat het écht een bedrijf geworden is vanuit een droom en ambitie. Tegelijkertijd- als ik terugkijk- is het ook een lange weg, vanuit het niets, met natuurlijk ook de nodige strubbelingen. Maar de vooruitgang, de transitie naar Lincks,  een team van collega’s en de professionalisering die we hebben doorgemaakt maakt dat het wel continu in beweging is en veel voldoening geeft!

Mijn werkdagen zijn zeer divers en als de dag erop zit gaat het in mijn hoofd vaak pas uit als ik in slaap val. Natuurlijk stuur ik als eindverantwoordelijke Lincks aan op alle vlakken, (personeel, financieel en commercieel) maar daarnaast beheer ik zelf een aantal key-accounts voor wie ik alle MT functies doe, bezoek ik alle bestaande en nieuwe klanten met mijn collega’s, verzorg ik sollicitatietrainingen en van alles wat er nog tussendoor komt.. Van nature ben ik best chaotisch en heb ik altijd heel veel ideeën, gelukkig kan ik bouwen op een sterk team en word ik soms even teruggefloten. We doen het echt mét elkaar.

In 2018 ben ik ook gestart als coach bij “startcoach” waarbij ik ondernemers mag adviseren op ondernemersvlak. Dit geeft me energie! Ik vind het leuk om een bedrijf goed te leren kennen en door veranderingen en verbeteringen aan te brengen ervoor te zorgen dat de bedrijfsresultaten verbeteren! Vaak zijn dit bedrijven die net een paar jaar bezig zijn en tegen dezelfde hobbels aanlopen die je zelf al een keer gehad hebt. Het is fijn om hen verder te helpen. Tegelijkertijd zoek ik zelf altijd naar ondernemers of gesprekspartners waar ik weer iets van kan leren, deze gesprekken geven mij echt energie!

Mijn ambitie is om Lincks verder te laten groeien, wellicht de komende jaren wat sneller door op een andere manier uit te breiden, maar wel zonder het persoonlijk aspect en de kwaliteit uit het oog te verliezen! Mocht je na het lezen van dit korte verhaal dus nog een goed advies hebben voor me, houd ik me van harte aanbevolen...😉