Brita van den Bos - Operationeel Manager

Maak kennis met Brita!


Mijn naam is Brita en ik woon samen met mijn gezin in Barendrecht. Ondertussen ben ik alweer sinds 2014 met veel plezier werkzaam bij Lincks. Naast mijn werk krijg ik energie van sporten, met name bootcamp en hardlopen. Ook breng ik graag tijd door in de keuken en hierdoor breng ik dagelijks weer bijzondere lunchgerechten mee naar kantoor😉! Verder moeten mijn collega’s me een aantal weken per jaar missen, omdat ik graag mooie reizen maak naar Azië of kortere tripjes binnen Europa plan.

Begin 2014 ben ik gestart als Junior Recruiter. Vanaf dat moment heb ik de ruimte gekregen om het vak te leren, mezelf te ontwikkelen en mee te groeien met en binnen onze organisatie. De transitieperiode (The People Company naar Lincks Personal Recruitment) eind 2015 bracht mooie uitdagingen met zich mee waardoor mijn rol binnen Lincks is veranderd en steeds veelzijdiger is geworden.

Sinds januari 2018 bekleed ik nu de functie als Operationeel Manager. Naast het beheren van een aantal key-accounts bepaal ik samen met Mireille onze doelstellingen en strategie, draag ik zorg voor de ontwikkelingen en optimalisatie van ons CRM-systeem, onze website, coaching van collega’s, marketing/communicatie in bijvoorbeeld de vorm van events, on- en offline campagnes, vacatureteksten, mailingen, onderhoud ik de contacten met onze leveranciers… Al met al, een hele diverse en uitdagende functie zoals je kunt lezen! 

Het werken met en voor mensen maakt ons werk heel mooi en bijzonder! Eigenlijk alles wat we doen, zowel richting onze klanten als kandidaten, is maatwerk. Het persoonlijke contact met alle betrokken partijen, de mooie samenwerkingen die hierin ontstaan en de veelzijdigheid van ons werk zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Natuurlijk is het werken in deze veranderde markt, van hoge werkloosheid tot gigantische schaarste, een uitdaging op zich. Stilstaan is geen optie, het is voor ons belangrijk om continu op de hoogte te zijn (en te blijven!) van alle ontwikkelingen en trends in de markt!