Arjan Huisman - Recruiter / Financieel Medewerker

Maak kennis met Arjan!

Ik ben Arjan en sinds 2015 werkzaam bij Lincks Personal Recruitment. Ik voetbal bij de plaatselijke vereniging in ’s-Gravendeel en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, met vrienden af te spreken en zo nu en dan op vakantie te gaan.

De veelzijdigheid in mijn functie maakt het werk erg leuk! Naast mijn werkzaamheden als Recruiter heb ik ook mijn financiële taken en die afwisseling vind ik erg prettig. De verscheidenheid aan opdrachtgevers in de regio en onze persoonlijke aanpak spreken mij erg aan.

Waar ik trots op ben? De afgelopen jaren ben ik nadrukkelijk betrokken geweest bij een mooi project in Moerdijk, waarbij ik medeverantwoordelijk was voor het complete bestand aan personeel. Het is mooi om te zien dat zowel de medewerkers als onze opdrachtgever erg dankbaar zijn en hier haal ik dan ook veel voldoening uit.

Toen ik in 2015 op gesprek kwam bij Lincks Personal Recruitment, destijds The People Company, wist ik niet precies welke kant ik op wilde. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat vooral plezier in het werk dat je doet het belangrijkst is en ik ben bevoorrecht dat ik dit op loopafstand heb kunnen vinden!