Annemieke Bakker - Recruiter

Maak kennis met Annemieke!


Mijn naam is Annemieke Bakker en met veel plezier en inzet maak ik al sinds 2011 onderdeel uit van het Lincks team. Ik woon met mijn gezin in Oud-Beijerland en in mijn vrije tijd breng ik graag tijd door, samen met hen, op onze zeilboot en doe ik fanatiek aan Pinkboxen. Daarnaast haal ik energie uit lekker buiten zijn en gezellig met vrienden afspreken.

Mijn werk vind ik zo leuk vanwege het feit dat je iemand helpt bij het vinden van een nieuwe, passende baan. Dit is een cruciaal moment in iemands leven waarin je een belangrijke rol speelt, hier haal ik dan ook veel voldoening uit. Het samenbrengen van klant en kandidaat is een mooie uitdaging en hiervoor zet ik mij graag in. Het is mooi om te horen dat iemand écht tevreden is over de manier waarop je hen bemiddeld hebt mét een persoonlijke insteek en oprechte interesse. Dit is de kroon op je werk!

De uitdaging in ons werk blijft altijd groot, zeker gezien de steeds veranderende marktontwikkelingen waarop je je continu moet aanpassen. Ook vereist dat andere 'tools' en werkwijzen waardoor je jezelf blijft ontwikkelen. Gelukkig krijgen we daar de ruimte voor en komen we met elkaar tot mooie resultaten.

Graag kom ik in contact en denk ik mee of ik iets voor jou of jouw bedrijf kan betekenen! Je kunt me bereiken via onderstaande contactgegevens.