Annemarie Slotboom - Recruiter

Maak kennis met Annemarie!


Hi! Ik ben Annemarie. Samen met mijn vriend woon ik met veel plezier in Dordrecht. Als ik niet op kantoor ben, kan je me vooral in de binnenstad van Dordrecht vinden, waar ik graag ga wandelen of een lekker hapje ga eten bij één van mijn favoriete restaurants. Ook houd ik veel van muziek, dus bezoek ik graag een concert of festival.

In april 2022 ben ik bij Lincks begonnen als Office Assistent. Een mooie manier om niet alleen het bedrijf, maar ook het vak te leren kennen. Inmiddels is het tijd voor wat meer uitdaging en ben ik doorgegroeid naar de rol van Recruiter, wat me ontzettend goed bevalt. Hoe tof dat ik kandidaten kan helpen met het vinden van een baan die hen gelukkig maakt. Je spendeert ten slotte een groot gedeelte van je tijd op je werk, dan kan het maar beter iets zijn waar je blij van wordt!

Daarnaast ben ik natuurlijk ook regelmatig in contact met klanten. Niet alleen om erachter te komen wat voor kandidaat zij zoeken, maar ook om een goede relatie te onderhouden! Bij Lincks zijn we namelijk niet alleen persoonlijk richting de kandidaat, maar ook richting de klant. Deze wisselwerking van verschillende contacten is heel dynamisch, wat mijn dagen goed gevuld én heel leuk maakt.

Ben jij op zoek naar een baan die écht bij je past? Of werk je wellicht bij een bedrijf dat wel wat hulp kan gebruiken met het invullen van vacatures? Neem dan gerust eens contact met mij op! Ik kijk graag mee wat we voor elkaar kunnen betekenen.