Annemarie Slotboom - Office Assistent

Maak kennis met Annemarie!


Hi! Ik ben Annemarie Slotboom en ik vervul per april 2022 de rol van Office Assistent. Samen met mijn vriend woon ik met veel plezier in Dordrecht. Als ik niet op kantoor ben, kun je me vooral in de binnenstad van Dordrecht vinden, waar ik graag ga wandelen of een lekker hapje ga eten bij één van mijn favoriete restaurants.

Voor mij is geen één dag hetzelfde, en dat maakt mijn werk juist zo leuk! Van administratieve werkzaamheden, tot het schrijven van vacatureteksten, het kan allemaal. Gedurende de dag probeer ik mijn collega’s te ondersteunen, en taken over te nemen waar nodig. Daarnaast houd ik het traject dat kandidaten doorlopen nauwlettend in de gaten. Vanuit mijn achtergrond in de hotellerie ben ik dienstverlenend ingesteld en wil ik graag dat als jij bij ons solliciteert, je een top ervaring hebt! Als er een positieve review binnenkomt, kan mijn dag niet meer stuk.

De persoonlijke touch die we bij Lincks weten door te voeren in het contact met zowel klant als kandidaat vind ik erg bijzonder en ik ben blij dat ik deel uit mag maken van zo’n hardwerkend en betrokken team!