Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Inkoper Verpakkingen – Westland

Als Inkoper ben jij altijd op zoek naar de beste deals waarbij je de behoeften van de klant weet te vertalen naar de leverancier. Je streeft hierbij naar langdurige relaties met leveranciers waarbij kwaliteit voorop staat. Ben jij een zelfstandige, zakelijk ingestelde Inkoper met kennis van kartonnen verpakkingen en druktechnieken? En vind jij het belangrijk dat jouw werkgever je de ruimte geeft voor zelfstandigheid en eigen initiatief? Dan is deze vacature iets voor jou!

(meer…)
Accountmanager (Industriële Foodservice) – Westland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Accountmanager in de buitendienst en heb je al enkele jaren commerciële werkervaring? Zoek dan niet verder! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande (grote) accounts. Wij zijn op zoek naar een gedreven Accountmanager die het een mooie uitdaging vindt om de food industrie van de organisatie nóg verder op de kaart te gaan zetten!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Retail & Services) – Westland

Op zoek naar een eerste of tweede stap in je (commerciële) carrière? Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je gegarandeerd van een uitdagende baan bij een professionele en nog steeds groeiende organisatie. Je houdt je zowel bezig met het inkoop- en verkoopproces en bouwt een relatie op met bestaande en nieuwe klanten. Ook het voeren van prijsonderhandelingen met nieuwe leveranciers behoort tot jouw takenpakket. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Accountmanager (buitendienst) – Westland

Op zoek naar een uitdagende buitendienst functie? Krijg jij een kick van het scoren van nieuwe klanten? Dan is dit echt iets voor jou! In deze functie als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de acquisitie van accounts. Je gaat op zoek naar commerciële ingangen, draagt oplossingen aan bij de klant en daarnaast maak je offertes, analyses en rapportages op. Enthousiast? Lees snel verder en solliciteer direct!

(meer…)

Menu