Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Project Manager (Marketing Automation) – Rotterdam

Introductie

Voel jij je thuis in een jonge, informele, fact-based, data-driven én innovatieve marketingomgeving? En breng jij de nodige kennis op het gebied van (online) marketing & websiteontwikkeling mee? Als stressbestendige en enthousiaste Project Manager bij Clever Strategy weet je met jouw projectmanagement skills alles in goede banen te leiden! Ook weet jij je collega’s te inspireren en jij bent als geen ander in staat om de prestaties van het team naar een hoger niveau te tillen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Manager – Rotterdam

Introductie

Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy, minimaal vijf jaar leidinggevende werkervaring én voel jij je thuis in een informele en groeiende organisatie? Ga dan aan de slag als Financieel Manager bij De Beren in Rotterdam!

Als Financieel Manager bekleed je een uitdagende en verantwoordelijke rol, waarbij je leiding geeft aan drie collega’s en eindverantwoordelijke wordt voor de administratie van de Bezorgberen holding en alle restaurants. Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris en ga je aan de slag in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Meer weten? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Onderhoudsmonteur – Rotterdam

Introductie

Als Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het plegen van (preventief) onderhoud aan machines, installaties en het gebouw zelf. Je werkt in een team met twee enthousiaste collega’s in dagdienst. Uiteraard kan je rekenen op een passend salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Ben je elektrotechnisch en mechanisch goed onderlegd en heb je al werkervaring opgedaan in een productiebedrijf? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Engineer – Rotterdam

Introductie

Voor een ambitieus bedrijf in de maritieme sector in Rotterdam zoeken wij een Sales Engineer die commerciële kansen ziet en aangrijpt. Jij gaat aan de slag in een veelzijdige functie waarbij je orders van A tot Z oppakt vanuit de binnendienst. Ben jij internationaal georiënteerd, heb je technische kennis en spreek je vloeiend Nederlands én Engels? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

(meer…)
Accountant – Rotterdam

Introductie

Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy, minimaal vijf jaar leidinggevende werkervaring én voel jij je thuis in een informele en groeiende organisatie? Ga dan aan de slag als Accountant bij De Beren in Rotterdam!

Als Accountant bekleed je een uitdagende en verantwoordelijke rol, waarbij je leiding geeft aan drie collega’s en eindverantwoordelijke wordt voor de administratie van de Bezorgberen holding en alle restaurants. Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris en ga je aan de slag in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Meer weten? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Personeelsplanner – Rotterdam

Introductie

Als Personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor het zo effectief en efficiënt mogelijk inplannen van de eigen Machinisten en Machinisten via vaste inhuurpartijen. Je verzorgt hiervoor de communicatie met de Machinisten, andere afdelingen binnen het bedrijf, ProRail en natuurlijk de klanten. Heb je een afgeronde hbo-opleiding en al enige ervaring opgedaan als Personeelsplanner? Lees dan snel verder!

(meer…)
Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst – Rotterdam

Introductie

Zoek jij een uitdagende binnendienst functie met focus op technisch advies? Dan is de rol van Technisch Commercieel Medewerker bij Klinger een mooie kans! Het team is hecht en de sfeer onderling goed. Je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid om jouw taken op te pakken. Je zoekt naar oplossingen die nodig zijn om de deal te sluiten en klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is er veel aandacht voor het investeren in kennis, zo worden er diverse trainingen aangeboden en kan je uiteraard rekenen op een gedegen inwerktraject. Het kantoor is ruimtelijk en modern ingericht, naast een inhoudelijke leuke job heb je dus ook een prettige werkomgeving.

Enthousiast geworden en wil je meer weten over werken bij Klinger? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu