Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Servicemonteur – Rotterdam

Introductie

In deze nieuwe rol kom je bij klanten over de vloer om de mooie, innovatieve producten van een bekend A-merk te installeren en onderhouden. Met kennis van installatietechniek, rijd je door de regio Rotterdam met een eigen busje naar zes tot acht afspraken per dag. Jouw dag is geslaagd wanneer de klant, met een lach op zijn gezicht, jou uitzwaait.

Denk jij in oplossingen, ben je flexibel en wil je aan de slag met de mooiste technische producten? Dan ben jij de Servicemonteur die wij zoeken!

(meer…)
PHP Developer – Rotterdam

Introductie

Als PHP Developer ben je continu op zoek naar nieuwe vraagstukken, platform onafhankelijk, niet bang om met de nieuwste softwaretechnologieën te (leren) werken en wil je mee gaan in nieuwe innovaties. Je bent een koning in het maken van data koppelingen tussen de meest uitlopende systemen. Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van custom e-commerce, e-loyalty, e-pos en campagne omgevingen op engines als Magento 2, WordPress en Laravel.

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals Hunkemöller, Action, Hyundai en Jumbo Golf & Hockey? Lees dan snel meer over deze mooie functie bij Clever Strategy!

(meer…)
Marketing Data Consultant – Rotterdam

Introductie

Als Marketing Data Consultant ben jij continu op zoek naar hoe je aan de hand van data en customer insights meer rendement en groei kan realiseren. Heb jij een brede kennis als Marketeer van data driven marketing, customer journey’s en user experience? En ben jij in staat heldere klantanalyses te maken met sterke aanbevelingen en hierover een relatie zelfstandig te adviseren? Lees dan snel meer over deze mooie functie bij Clever Strategy!

(meer…)
Telemarketeer – Rotterdam

Introductie

Ben jij een kei in acquisitie, wil je graag zelf jouw uren in kunnen vullen en heb je de ambitie om door te groeien naar een buitendienstfunctie? In deze rol als Telemarketeer houd je jezelf bezig met telefonische verkoop. Je maakt een inventarisatie van het klanten- en prospect bestand, welke je na gaat bellen om zo veel mogelijk afspraken in te plannen voor de Accountmanagers. Heb jij een commerciële drive en ben je graag in contact met mensen? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu