Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Digital Marketing Consultant – Rotterdam

Introductie

Door de groei van Clever Strategy zijn we op zoek naar een Digital Marketing Consultant! Met jouw kennis op het gebied van CRO, data, user experience en customer journeys ben jij van grote toegevoegde waarde voor de mooie klanten waar Clever Strategy voor werkt. Je bent in staat om deze klanten van waardevolle adviezen te voorzien die je onderbouwt aan de hand van data, waarmee ze meer rendement en groei kunnen realiseren! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Magazijnmedewerker (staal) – Rotterdam

Introductie

Als Magazijnmedewerker heb je een veelzijdig takenpakket binnen een internationale speler in de metaalbranche in de regio Rotterdam. Je bent verantwoordelijke voor de ontvangst, het inruimen en verzamelen van goederen. Heb jij een heftruckcertificaat en ervaring in de logistiek met een bovenloopkraan? Dan komen we graag in contact!

(meer…)
Technical Sales Support – Rotterdam

Introductie

Heb jij een mbo-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde afgerond én heb je minimaal vijf jaar werkervaring? Dan zoeken we jou! Als ervaren Technical Sales Support Medewerker werk je in een accountteam om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo ben jij hét aanspreekpunt voor klanten als het gaat om de administratieve verwerking van orders en offertes. Meer weten over deze uitdaging in Rotterdam? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Office Assistent – Rotterdam

Introductie

Jij bent als Office Assistent hét visitekaartje van deze informele en internationale organisatie! Jouw dagen vullen zich in deze afwisselende functie met veel contact met zowel klanten als jouw collega’s. Je krijgt hier energie van en met flair en enthousiasme sta je iedereen te woord, dit kun jij in het Nederlands, Engels én liefst ook in het Spaans! Nieuwsgierig? Lees dan snel meer over deze mooie functie van Office Assistent!

(meer…)
Accountmanager Techniek – Rotterdam

Introductie

Als ondernemende Accountmanager Techniek krijg je veel vrijheid en de ruimte om je rol invulling te geven. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving met korte lijnen en gaat graag de uitdaging aan om persoonlijk én op ondernemend vlak te groeien. Naast het bedienen van bestaande relaties, focus jij je natuurlijk ook op het binnenhalen van new business. Nieuwsgierig naar deze baan in Rotterdam? Lees dan snel verder!

(meer…)
Online Marketing Consultant – Rotterdam

Introductie

Als Online Marketing Consultant ben je in staat om de klanten van Clever Strategy (voornamelijk B2C/ Ecommerce) de beste adviezen te geven op het gebied van customer journeys, website optimalisatie en personalisatie!

Je doet dit aan de hand van data die je analyseert en waaruit je de juiste conclusies en aanbevelingen kan rapporteren en presenteren. Ga jij altijd op zoek gaat naar de beste oplossingen voor klanten en heb je kennis en ervaring op het gebied van CRO, customer journey’s en user experience? Lees dan snel verder!

(meer…)
Contractmanager Technische Service – Rotterdam

Introductie

Als Contractmanager Technische Service heb je enkele jaren werkervaring op zak en kijk je uit naar een volgende uitdaging in een informele en technische organisatie in Rotterdam. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dienstverlening op het gebied van servicecontractbeheer. Naast een goed salaris kan je rekenen op een goede pensioenregeling, auto van de zaak en ontwikkelingsmogelijkheden. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en word jij blij van contact met mensen? Dan zoeken we jou!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu