Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Financieel Administratief Medewerker – Roosendaal

Introductie

Heb jij minimaal twee jaar werkervaring als Financieel Administratief Medewerker bij een accountants- of administratiekantoor en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan zoeken we jou! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de financiële administratie voor zowel de organisatie zelf als voor de klanten. Zo verwerk je facturen, beheer je de debiteuren en maak je diverse rapportages. Lees hieronder verder voor meer informatie.

(meer…)
Assistent Controller (24 uur) – Roosendaal

Introductie

Als Assistent Controller kom je te werken bij een vooruitstrevend accountantskantoor. In jouw nieuwe functie ben jij medeverantwoordelijk voor de financiële administratie van het bedrijf en ondersteun je de Controller. Je komt te werken in een gezellig en informeel team. Ben jij op zoek naar een afwisselende rol voor 24 uur in de week? Dan komen we graag met je in contact!

(meer…)
Gevorderd Assistent Accountant – Roosendaal

Introductie

Als gevorderd Assistent Accountant bij H&L Accountants kom je te werken bij een vooruitstrevend accountantskantoor. De werk-privé balans is hier uitstekend, je kan er flexibel werken en de lunch wordt dagelijks voor je geregeld. Als gevorderd Assistent Accountant analyseer je de periodieke resultaten en jaarcijfers en zorg je voor een goede verslaglegging richting de klant. Ook begeleid je de junior Assistent Accountants binnen het team en heb je een adviserende rol richting cliënten ten aanzien van de administratieve organisatie. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière binnen de accountancy? Dan komen we graag met je in contact!

(meer…)
Accountant AA (senior) – Roosendaal

Introductie

Heb jij de ambitie om partner te worden van een vooruitstrevend accountantskantoor? Dan is de rol van senior Accountant bij H&L Accountants een mooie kans! Als senior Accountant AA heb je een verantwoordelijke en belangrijke rol binnen het team van 40 gedreven collega’s. Zo geef je leiding aan (Assistent) Accountants en ben je sparringspartner voor jouw klanten. De werk-privé balans is hier uitstekend, je kan er flexibel werken en de lunch wordt dagelijks voor je geregeld. Meer weten? We komen graag met je in contact.

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu