Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Gevorderd Assistent Accountant (32-40 uur) – Oud-Beijerland

Als Gevorderd Assistent Accountant ben je verantwoordelijk voor MKB-klanten uit diverse marktsegmenten en voorzie je jouw klanten natuurlijk van het beste advies. Je komt te werken in een ervaren team en mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak! Ben jij klantgericht, ambitieus en analytisch sterk? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Oud-Beijerland

Ben jij commercieel ingesteld, energiek en doortastend? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de rol van Customer Service Medewerker ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de in- en verkoopondersteuning van de stores gericht op de retail en (non)foodsector. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

(meer…)
Administratief Medewerker Verpakkingen – Oud-Beijerland

Kan jij het overzicht goed bewaken en ben jij stressbestendig? Ben jij klantgericht en werk jij secuur? Voor een groeiend productiebedrijf zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verpakkingen. Ben jij benieuwd naar deze functie? Lees snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Oud-Beijerland

Ben jij een servicegericht en een commercieel talent met aandacht voor de klant? Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Voor een klant in non-food en retail producten zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met een ondernemend karakter! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Support Medewerker – Oud-Beijerland

Binnen een internationale dynamische handelsorganisatie is geen dag hetzelfde. Maar die uitdaging maakt het werk als Sales Support Medewerker juist zo leuk! Werk jij graag in een enthousiast en gedreven team, ben jij commercieel, administratief sterk en heb je oog voor detail? Lees snel verder!

(meer…)
Logistiek Medewerker (2 ploegen) – Oud-Beijerland

Als Logistiek Medewerker ben je met een enthousiast team van zes collega’s verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande orders. Hiernaast ben je dagelijks bezig met het picken van orders en het intern verplaatsen van de goederen in het magazijn. Heb je al enige ervaring in het magazijn en ben je bereid te werken in een 2-ploegendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Planner Wegtransport – Oud-Beijerland

Als Planner vervul je een belangrijke rol bij Combinex; jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief de organisatie opereert! Met de ervaring die jij mee brengt weet je als geen ander hoe je het beste alles van A naar B krijgt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner in de wegtransport en wil je graag in een moderne en dynamische logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu