Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Sales Support Medewerker – Oud-Beijerland

Binnen een internationale dynamische handelsorganisatie is geen dag hetzelfde. Maar die uitdaging maakt het werk als Sales Support Medewerker juist zo leuk! Werk jij graag in een enthousiast en gedreven team, ben jij commercieel, administratief sterk en heb je oog voor detail? Lees snel verder!

(meer…)
Expediteur (Wegtransport) – Oud-Beijerland

Als Expediteur vervul je een belangrijke rol bij Combinex; jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief de organisatie opereert! Je weet als geen ander hoe je het beste alles van A naar B krijgt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Expediteur en wil je graag in een moderne en dynamische logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)
Revisie monteur – Oud-Beijerland

Vind jij het leuk om te sleutelen in een technische werkplaats en heb jij een technische opleiding afgerond? Ben jij daarnaast op zoek naar een afwisselende baan, waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wij zoeken een Revisie Monteur die verantwoordelijk is voor het reviseren van mechanical seals.. Meer weten? Lees dan snel verder.

(meer…)
Sales Support Medewerker (32 uur) – Oud-Beijerland

Ben jij op zoek naar een zelfstandige rol waarin je jouw talenten kan gebruiken om zelfstandig projecten op te pakken? Als Sales Support Medewerker word je klaargestoomd om aanvragen van A tot Z op te gaan pakken. Je hebt hierin veel contact met klanten, collega’s én leveranciers. Kan jij niet wachten om deze uitdaging aan te gaan? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Project Engineer – Oud Beijerland

Heb jij recent jouw mbo of hbo-opleiding richting techniek of IT afgerond en wil jij jezelf verder ontwikkelen in de projectbranche? Wij zoeken een Junior Project Engineer die betrokken wil zijn bij een aantal mooie projecten, voor onder andere multinationals en high-end organisaties. Wil jij, na een opleidingstraject, aan de slag in een afwisselende en uitdagende functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Gevorderd Assistent Accountant (32-40 uur) – Oud-Beijerland

Als Gevorderd Assistent Accountant ben je verantwoordelijk voor MKB-klanten uit diverse marktsegmenten en voorzie je jouw klanten natuurlijk van het beste advies. Je komt te werken in een ervaren team en mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak! Ben jij klantgericht, ambitieus en analytisch sterk? Lees dan snel verder!

(meer…)
Procesoperator (dagdienst / vaste baan) – Oud-Beijerland

Heb jij een afgeronde mbo opleiding en affiniteit met techniek? Als Procesoperator kom je te werken in dagdienst en je hebt een breed takenpakket. Je bedient machines, bewaakt de productie, neemt monsters, bouwt machines om en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de afdeling. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu