Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Procesoperator (dagdienst / vaste baan) – Oud-Beijerland

Heb jij een afgeronde mbo opleiding en affiniteit met techniek? Als Procesoperator kom je te werken in dagdienst en je hebt een breed takenpakket. Je bedient machines, bewaakt de productie, neemt monsters, bouwt machines om en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de afdeling. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Oud-Beijerland

Ben jij commercieel ingesteld, energiek en doortastend? Krijg jij energie van het helpen van klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de rol van Customer Service Medewerker ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de in- en verkoopondersteuning van de verschillende winkels in het land gericht op de retail en (non)foodsector. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

(meer…)
Technisch Inkoper – Oud-Beijerland

Als Technisch Inkoper weet je waar je over praat en durf je kritische vragen te stellen aan jouw collega’s en aan de leveranciers. Dat moet ook wel, jij bent immers verantwoordelijk voor de aankoop van onderdelen, diensten en producten. Voel jij je aangesproken en ben jij toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière? Dan hebben wij de baan voor jou!

(meer…)
Junior Monteur – Oud-Beijerland

Vind jij het leuk om te sleutelen in de werkplaats en wil jij jezelf ontwikkelen tot specialist? Ben jij daarnaast op zoek naar een afwisselende baan in een technische omgeving? Wij zoeken een Junior Monteur die verantwoordelijk is voor het reviseren van Mechanical Seals. Meer weten? Lees dan snel verder.

(meer…)
Junior Operator Food (2 ploegen) – Oud-Beijerland

Als Junior Operator (Food) werk je mee in de productie en je assisteert de productieleider. Je voert o.a. kleine reparaties uit, bedient machines en ziet toe op een goede voortgang. Heb jij minimaal een mbo opleiding en al enkele jaren ervaring als Operator? Lees dan snel verder!

(meer…)
Procesoperator Verpakken (vaste baan) – Oud-Beijerland

Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiend farmaceutisch bedrijf met verschillende doorgroeimogelijkheden? De afdeling verpakken is de laatste afdeling in de keten en verantwoordelijk voor het uitvullen en verpakken van alle producten. Zoek je een uitdagende functie in dagdienst met de intentie om vast in dienst te komen? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Oud-Beijerland

Werk je graag met je handen en ben je administratief goed onderlegd? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Je zorgt voor het logistieke proces. Je beheert de goederenstroom en controleert de zendingen vanuit de leveranciers. Hierbij beheer je het materieel en gereedschappen en controleer je de magazijnbonnen en voorraden. Heb je minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding in logistieke richting? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu