Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Logistiek Administratief Medewerker – Moerdijk

Als Logistiek Administratief Medewerker zorg je dat de verladingen worden georganiseerd, gecoördineerd en administratief worden verwerkt. Je werkt in een kantoor aan de loods in Moerdijk en je hebt veel contact met collega’s, chauffeurs aan de balie, transporteurs en klanten. Heb je een afgeronde mbo-opleiding in logistiek of administratieve richting en al enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur) – Moerdijk

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bied je commerciële, administratieve en secretariële ondersteuning op de verkoopafdeling. Je stelt offertes op, onderhoudt telefonisch contact met klanten, houdt het CRM-systeem up-to-date en je neemt webshoporders in behandeling. Ben je een echte aanpakker, administratief sterk en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder!

(meer…)
Heftruckchauffeur – Moerdijk

Heb je ervaring met heftruck rijden en ben je fulltime beschikbaar? Dan is deze functie in Moerdijk jou op het lijf geschreven! Je bent als Heftruckchauffeur verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de loods en op het buitenterrein. Je werkt mee in het magazijn en het kan ook voorkomen dat je op de terminal trekker gaat rijden. Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
E-monteur – Moerdijk

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een E-monteur! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een volledig geautomatiseerd 24/7 productieproces. Samen met jouw team ga je als Monteur werken aan mooie projecten vol verantwoordelijkheid en vrijheid. Breng jij al mooie ervaringen als Elektromonteur mee en ben jij toe aan een volgende uitdaging? Reageer dan direct!

(meer…)
Monteur ETD (junior) – Moerdijk

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een Monteur ETD! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een (bijna) volledig geautomatiseerd proces. En je snapt dat jij als Monteur ETD een belangrijk onderdeel bent van dit productieproces. Heb jij enkele jaren ervaring als Storingsmonteur en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu