Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Financial Controller – Moerdijk

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week waar je verantwoordelijk bent voor het uitwerken en analyseren van rapportages waarop je gedegen adviezen voor de directie baseert? Dan hebben wij de uitdaging voor jou! Voor een handelsorganisatie in Moerdijk zoeken we een enthousiaste hbo-geschoolde Financial Controller die het team gaat versterken. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker (20 – 28 uur) – Moerdijk

Introductie

Heb je ervaring in het opmaken van internationale vrachtbrieven en documenten en ben je 20 tot 28 uur per week beschikbaar? Dan is deze functie van Logistiek Administratief Medewerker jou op het lijf geschreven! Je komt te werken in een nieuw kantoor met uitstekende primaire en secundaire voorwaarden! Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Administratief Medewerker – Moerdijk

Introductie

Heb jij minimaal twee jaar werkervaring als Financieel Administratief Medewerker en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? In deze baan in Moerdijk ben jij verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de financiële administratie. Zo verwerk je facturen, pak je de debiteuren- en crediteurenadministratie op én krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Transportplanner – Moerdijk

Introductie

Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor de transportplanning van vijf vestigingen en deel je op basis van hoeveelheden, lading en bestemming de wagens in. Je stuurt 20 chauffeurs aan en onderhoudt contact met iedereen die betrekking heeft op de planning, zowel klanten als collega’s. Ben jij een kei in snel schakelen en draag je graag je steentje bij aan een efficiënte routeplanning? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker (New Business) – Moerdijk

Introductie

Als Commercieel Medewerker (New Business) heb je veel klantcontact en ben je verantwoordelijk voor zowel de bestaande als de nieuwe klanten! Dit kunnen klanten zijn in de voedingsmiddelenindustrie, handelsbedrijven, maar ook productiebedrijven. Je verwerkt binnenkomende aanvragen en je hebt veel klantcontact. Hiernaast vind je het leuk om nieuwe klanten te werven en ben je actief betrokken bij beurzen. Heb je ervaring in een soortgelijke rol en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst (32 – 40 uur) – Moerdijk

Introductie

Als Accountmanager Binnendienst heb je een veelzijdige functie binnen een snelgroeiend bedrijf met vijf vestigingen in Nederland. Je komt te werken op de locatie in Moerdijk, je hebt veel klantcontact en krijgt de ruimte om jezelf op termijn verder te ontwikkelen. Je behandelt binnenkomende aanvragen, maakt offertes en je vindt het een uitdaging om nieuwe klanten te werven. Heb je een commerciële drive en zie jij jezelf in een directe en informele werkomgeving? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu