Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Machine Operator (3 ploegendienst / vaste baan) – Moerdijk

Heb je affiniteit met techniek en wil je jezelf blijven ontwikkelen binnen een nieuw opgezet bedrijf in de recyclingindustrie? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. Met een hechte groep van 13 operators ben je als Machine Operator verantwoordelijk voor het complete sampling proces. Is jouw interesse gewekt? Lees dan de gehele vacature!

(meer…)
Junior Machine Operator (3 ploegendienst / vaste baan) – Moerdijk

Heb je affiniteit met techniek en wil je jezelf blijven ontwikkelen binnen een nieuw opgezet bedrijf in de recyclingindustrie? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. Aan de hand van een ervaren Operator leer je de fijne kneepjes van het vak en krijg je de ruimte om te blijven groeien! Is jouw interesse gewekt? Lees dan de gehele vacature!

(meer…)
Junior Monteur Banden (vaste baan) – Moerdijk

Alles is te leren! Heb je een passie voor auto’s en vind je het leuk om als Junior Banden Monteur jezelf te ontwikkelen in dit vakgebied? In deze uitdagende functie word je volledig opgeleid en kom je te werken in een jong team met enthousiaste collega’s! Je bent o.a. bezig met het repareren, (de)monteren en balanceren van autobanden. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu