Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst – Moerdijk

Ben jij commercieel, resultaatgericht en klantvriendelijk? Denk je in oplossingen en laat je je niet snel uit het veld slaan? Voor een internationale organisatie in Moerdijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst! Lees hieronder snel verder.

(meer…)
IT Business Analist – Moerdijk

Ben jij analytisch sterk en weet je de behoefte van de business te vertalen naar bruikbare en efficiĆ«nte oplossingen voor jouw collega’s? Jij hebt als IT Business Analist een hele belangrijke rol voor eindgebruikers om hun werk optimaal uit te kunnen voeren. Als onderdeel van de afdeling ICT zorg jij er namelijk voor dat alle kantoorautomatisering uitstekend aansluit op de verschillende bedrijfsprocessen! Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Inkoper – Moerdijk

Ben jij op zoek naar een tweede stap als Inkoper en voel jij je thuis in een organisatie die zorgt voor mens, milieu en maatschappij? In deze mooie rol ga je het inkoopteam versterken door producten en diensten tegen zo optimaal mogelijke condities in te kopen! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Shovel Machinist (3 ploegendienst / Tijdelijk) – Moerdijk

Wil jij aan de slag bij een nieuw opgezet en innovatief productiebedrijf? Alles is nieuw, jouw shovel, het kantoor, de machines waarmee gewerkt wordt en je gaat ook aan de slag met allemaal nieuwe collega’s! Als Shovel Machinist zorg je dat alle interne transporten perfect verzorgd worden. Het gaan in eerste instantie om een periode van 6 maanden. Er is een mogelijkheid dat de arbeidsovereenkomst daarna nog met een periode van een jaar verlengd wordt.

(meer…)
Logistiek / Schoonmaak Medewerker – Moerdijk

Ben jij fulltime beschikbaar en vind je het leuk om zowel schoonmaak als logistieke werkzaamheden uit te voeren in een nieuwe productiebedrijf? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Je werkt voornamelijk met een veeg-schrobwagen en je zorgt voor een nette werkomgeving! Hiernaast help je de logistieke afdeling met het openmaken van big bags en het lossen van het materiaal uit deze big bags. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Schoonmaak Medewerker (20-40 uur per week) – Moerdijk

Ben jij minimaal 20 uur per week beschikbaar en vind je het leuk om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten in een nieuw productiebedrijf? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Je werkt voornamelijk met een veegwagen en je zorgt voor een nette werkomgeving! Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu