Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Project Controller – Moerdijk

Vind jij het een uitdaging om financieel verantwoordelijk te zijn voor grote projecten? Heb jij een wo-opleiding en minimaal twee jaar relevante werkervaring in een rol als Cost Controller of Project Controller? Dan is deze zelfstandige vacature van Project Controller zeker iets voor jou! Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur) – Moerdijk

Als Commercieel Medewerker Binnendienst vorm je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en ben je verantwoordelijk voor telefonische acquisitie van nieuwe leads. Je vindt het leuk om het contact met relaties weer op te pakken en te onderhouden. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging en werk je mee aan verbeteringen in het verkoopproces! Heb je hbo werk- en denkniveau en een commerciële drive? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Administratief Medewerker (32-40 uur) – Moerdijk

Als Commercieel Administratief Medewerker bied je commerciële, administratieve en secretariële ondersteuning op de verkoopafdeling. Je stelt offertes op, onderhoudt telefonisch contact met klanten, houdt het CRM-systeem up-to-date en je neemt webshoporders in behandeling. Ben je een echte aanpakker, administratief sterk en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder!

(meer…)
E-monteur – Moerdijk

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een E-monteur! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een volledig geautomatiseerd 24/7 productieproces. Samen met jouw team ga je als Monteur werken aan mooie projecten vol verantwoordelijkheid en vrijheid. Breng jij al mooie ervaringen als Elektromonteur mee en ben jij toe aan een volgende uitdaging? Reageer dan direct!

(meer…)
Monteur ETD (junior) – Moerdijk

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een Monteur ETD! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een (bijna) volledig geautomatiseerd proces. En je snapt dat jij als Monteur ETD een belangrijk onderdeel bent van dit productieproces. Heb jij enkele jaren ervaring als Storingsmonteur en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu