Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

IT Manager – Hoeksche Waard

Voor één van de grootste assurantiekantoren in regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste IT Manager! Jij draait je hand er niet voor om om een team aan te sturen en te begeleiden, zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen. Daarnaast heb jij natuurlijk uitstekende kennis van zaken, meedenken en eigen inbreng worden dan ook gewaardeerd. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de ICT? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Business Developer – Hoeksche Waard

Als Junior Business Developer binnen deze groeiende en internationale organisatie ben je in deze mooie rol verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe marktkansen en het maken van sterke analyses. Je vindt het leuk om een relatie op te bouwen met verschillende strategische klanten en op de hoogte te zijn van de concurrentie, om zo de kost- en verkoopprijs scherp te houden! Heb je een afgeronde hbo-opleiding en uitstekende analytische vaardigheden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Industrieel Ontwerper – Hoeksche Waard

Als Junior Industrieel Ontwerper ben je vooral bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van producten en verpakkingen! Je hebt veel contact met projectleiders, verkopers, klanten en leveranciers om een optimaal product te ontwikkelen dat aansluit op de gestelde eisen en wensen. Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Industrieel Ontwerpen en ervaring met 3D modeling software, Excel en Powerpoint? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financial Officer – Hoeksche Waard

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Voor een internationaal technisch bedrijf zijn wij op zoek naar een Financial Officer die praktisch is ingesteld en natuurlijk goed is met cijfers! Heb je een afgeronde hbo-opleiding in financiële richting en heb jij zin om je handen uit de mouwen de steken? Lees dan snel verder.

(meer…)
Apothekersassistent(e) Productie – Hoeksche Waard

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding richting apothekersassistent? En ben jij secuur, enthousiast en voel jij je thuis in een informele en groeiende organisatie? Als Apothekersassistent(e) Productie heb je een belangrijke en veelzijdige functie, van het beoordelen van recepten, het plannen van de producten tot het bereiden van de producten! Nieuwsgierig? Lees snel verder verder!

(meer…)
Inkoper (Tactisch) – Hoeksche Waard

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om het onderste uit de kan te halen tijdens onderhandelingen met de beste leveranciers én heb je affiniteit met het werken in een technische omgeving? Dan is deze fulltime vacature echt iets voor jou! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Medewerker (New Business) – Hoeksche Waard

Vind je het leuk om actief potentiële klanten te benaderen en krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Als Sales Medewerker bij Combinex zorg jij voor New Business en draag je bij aan de groei van de organisatie! Iets voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu