Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Junior Business Controller – Hoeksche Waard

Heb jij een wo-opleiding afgerond, ben je gek op cijfers en ben je op zoek naar een leuke startersfunctie? Dan zoeken wij jou! Als Junior Business Controller kom je te werken in een organisatie waar denken in creatieve en innovatieve oplossingen centraal staan. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Junior Project Planner – Hoeksche Waard

Ben jij na je hbo-opleiding (Technische) Bedrijfskunde of Logistiek op zoek naar je eerste baan? Ga aan de slag als Junior Project Planner in de Hoeksche Waard! Jij maakt niet alleen uitstekende planning voor de projecten, maar zorgt er ook voor dat deze door alle betrokken partijen wordt nageleefd. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Duits / Frans / Spaans / Pools) – Hoeksche Waard

Vind je het leuk om actief potentiële klanten te benaderen en krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Spreek je naast Nederlands en Engels ook een derde taal zoals Frans, Spaans, Duits en/of Pools? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Commercieel Medewerker Binnendienst benader je (potentiële) internationale klanten, geef je snelle en scherpe offertes af en ben je aanspreekpunt voor vragen vanuit de klant. Iets voor jou? Lees snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Magazijnmedewerker – Hoeksche Waard

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de controle van inkomende goederen, heftruckwerkzaamheden, uitgaande goederen en je zorgt ervoor dat de goederen netjes worden opgeslagen in het magazijn. Ben je woonachtig in de regio Hoeksche Waard, voel jij je thuis in een jonge & dynamische organisatie en heb je al werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Inkoop Assistent – Hoeksche Waard

Wil jij graag aan de slag in een internationale handelsorganisatie in de FMCG branche? Heb jij oog voor detail en ben jij nauwkeurig? En ben je door jouw analytische denkvermogen uitstekend in staat om uit rapportages duidelijke en heldere conclusies te trekken? Als Inkoop Assistent ben jij de onmisbare rechterhand van de Inkoper! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Hoeksche Waard

Ben jij administratief sterk en word je enthousiast van een internationale handelsomgeving? Voor een dynamische handelsonderneming in de voedingsmiddelensector zijn we op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker. Klinkt dit als een interessante uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)
Technisch Beheerder (beheer & onderhoud) (24-40 uur) – Hoeksche Waard

In deze operationele functie als Technisch Beheerder (beheer & onderhoud) bij Bres Accommodaties ben je bezig met het monitoren, plannen en laten uitvoeren van onderhoud aan de gebouwen. Daarnaast controleer je de projecten op kwaliteit en voortgang. We zijn op zoek naar een ondernemende Beheerder met technisch inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Menu