Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

HR Assistent (tijdelijk 8 maanden) – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij een passie voor HR en vind je het leuk om dit te combineren met administratieve taken? Ga dan aan de slag in deze veelzijdige functie van HR Assistent! Als HR Assistent wordt je voor een periode tot halverwege volgend jaar verantwoordelijk voor het verzorgen en beheren van (deel-)processen van de personeelsadministratie bij een mooi, technisch bedrijf in de Hoeksche Waard. Ben je snel beschikbaar en wil je meer weten? Neem dan contact op!

(meer…)
Commercieel Adviseur Zakelijk (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en commercieel uitgedaagd worden? Ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken! In jouw nieuwe baan van Commercieel Adviseur Zakelijk bekleed je een adviserende en klantgerichte rol, waarbij jij het aanspreekpunt bent voor klanten met betrekking tot (schade) verzekeringen. Interesse? Kirsten vertelt je graag meer!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Lees dan snel verder.

(meer…)
Accountmanager Verzekeringen – Hoeksche Waard

Introductie

Weet jij klanten aan je te binden door jouw enthousiaste en deskundige manier van adviseren? Heb jij commerciële werkervaring in de verzekeringsbranche en ben jij opzoek naar een uitdagende en brede functie met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid waarbij je met regelmaat bij de klant te vinden bent? Bekijk dan deze vacature van Accountmanager Verzekeringen eens!

(meer…)
Calculator – Hoeksche Waard

Introductie

In deze brede rol van Calculator combineer je jouw liefde voor cijfers met jouw interesse in hout. Vanuit de Hoeksche Waard bedienen jullie klanten over de gehele wereld en ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de projectbudgetten. Ben jij startend of heb jij enkele jaren werkervaring als Calculator en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag in contact!

(meer…)
Magazijnmedewerker (vaste baan) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Magazijnmedewerker (vaste baan) heb je een veelzijdig takenpakket binnen een groeiend handelsbedrijf in de Hoeksche Waard. Je bent verantwoordelijke voor de inkomende goederen, het verzamelen van orders en het interne transport. Heb jij een hef- en reachtruckcertificaat en relevante werkervaring in de logistiek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Medewerker Inkomende Goederen – Hoeksche Waard

Introductie

Als Medewerker Inkomende Goederen ben je verantwoordelijk voor het gehele inslagproces. Je ontvangt Chauffeurs, controleert inkomende goederen en vervolgens breng je het naar het bedrijfsbureau die alles administratief gaan verwerken. Je print de labels zodat de vracht door de Reachtruckchauffeur weggezet kan worden. Ben je stressbestendig en heb je al enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu