Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

1 2 3 5

Supply Chain Specialist – Hoeksche Waard

Werken in een groeiend, internationaal en ambitieus bedrijf? Als Supply Chain Specialist heb je een veelzijdige baan waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van het gehele , wereldwijde, inkoop- en verkooptraject. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)
E-commerce Medewerker – Hoeksche Waard

Hebben webshops voor jou geen geheimen, voel jij je thuis in een commerciële rol en ben je toe aan een volgende uitdaging? Als E-commerce Medewerker krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke functie gericht op het onderhouden en verder uitbouwen van de webshop binnen deze dynamische handelsorganisatie in de FMCG. Je zorgt voor de benodigde afstemming met andere afdelingen, om ‘jouw e-commerce business’ zo goed mogelijk te laten verlopen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Supply Chain Planner – Hoeksche Waard

Bij een ambitieus bedrijf past een ambitieuze instelling! Dit wordt dan ook zeker gestimuleerd binnen dit groeiende & dynamische bedrijf actief in de FMCG gevestigd in een prachtig pand in de Hoeksche Waard. Als Supply Chain Planner verzorg je het complete logistieke traject en word je met open armen ontvangen, want jij bent een belangrijke speler. Ben jij de frisse wind die het team gaat versterken? Lees dan snel verder!

(meer…)
Manager Inkoop & Productmanagement – Hoeksche Waard

Als Manager Inkoop & Productmanagement is jouw hoofddoel een optimaal en innovatief assortiment tegen de juiste condities! Hiernaast krijg je de uitdaging om synergie te creëren tussen drie vestigingen. Met een klantgerichte en commerciële instelling implementeren jullie de nieuwste trends en bouw je met een team van negen medewerkers aan potentiële en bestaande relaties met leveranciers. Heb jij uitstekende leidinggevende kwaliteiten, werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol én ben jij een manager in hart en nieren? Dan vertellen we je graag meer!

(meer…)
Administratief Medewerker Productie & Logistiek (tijdelijk) – Hoeksche Waard

Als Administratief Medewerker Productie & Logistiek (24 tot 40 uur) ondersteun je tijdelijk voor een periode van zes maanden de afdeling Supply Chain en productie. Je taken bestaan voornamelijk uit voorraadbeheer, planning, afhandelen van orders, contact met leveranciers, verzorgen van etiketten en het verwerken van facturen. Heb je mbo werk- en denkniveau en wil je graag tijdelijk voor een periode van zes maanden een mooie werkervaring opdoen? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Administratief Medewerker (24-32 uur) – Hoeksche Waard

Heb jij een mbo-diploma op het gebied van financiële administratie op zak, ben je analytisch sterk en vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan! Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van diverse MKB-klanten in de regio’s Hoeksche Waard en Rotterdam. Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf en er heerst een informele sfeer op kantoor. Wil jij aan de slag voor 24 tot 32 uur in de week? Reageer dan snel!

(meer…)
Commercieel Medewerker Inkoop – Hoeksche Waard

Wil jij graag aan de slag in een internationale handelsorganisatie in de FMCG branche? Heb jij oog voor detail , ben jij nauwkeurig en ambitieus maar bovenal commercieel? Dan is deze functie van Commercieel Medewerker Inkoop zeker iets voor jou. Je wordt de rechterhand van een of meerder inkopers maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf door te groeien tot inkoper! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 5

Menu