Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Commercieel Administratief Medewerker (agrarisch) – Hoeksche Waard

Introductie

Voel jij je thuis binnen de agrarische sector en wil je aan de slag in een functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en mee kunt groeien met deze mooie organisatie in de Hoeksche Waard? In deze rol als Commercieel Administratief Medewerker heb je een afwisselend takenpakket. Je hebt contact met klanten en leveranciers, voert prijsonderhandelingen, beheert de voorraad, verwerkt administratie en bent ook bereid collega’s te helpen op operationeel vlak. Dat maakt deze functie afwisselend en zorgt ervoor dat je niet de hele dag achter de computer zit! Nieuwsgierig? Lees de vacature en neem voor meer informatie contact op met Kirsten!

(meer…)
Logistiek Medewerker (2 ploegen) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Logistiek Medewerker ben je met een enthousiast team van zes collega’s verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande orders. Hiernaast ben je dagelijks bezig met het picken van orders, inslag, laden/lossen en het intern verplaatsen van de goederen in het magazijn. Heb je ervaring op de hef- en reachtruck en ben je bereid te werken in een 2-ploegendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Netwerkbeheerder – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij ervaring in de ICT en wil jij projectmatig werken aan het optimaliseren van de automatiseringsomgeving binnen een groeiende & innovatieve handelsorganisatie in de Hoeksche Waard? Ga dan aan de slag in deze vaste baan van Netwerkbeheerder! In jouw nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor alle ICT-producten en ICT-infrastructuur van de locaties van Paardekooper Group. Interesse? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Commercieel Medewerker Verzekeringen (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Verzekeringen heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Lees dan snel verder.

(meer…)
Service Technicus Beveiligingssystemen – Hoeksche Waard

Introductie

Als Service Technicus Beveiligingssystemen bij Profs4Security ben je hoofdzakelijk bezig met het preventief en correctief onderhouden, installeren, programmeren en in bedrijfstellen van diverse (brand)beveiligingssystemen. Je werkt voornamelijk in de regio Randstad, Hoeksche Waard en Brabant. Heb je een technische opleiding en al enkele jaren ervaring in de (brand)beveiligingstechniek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Medewerker Crediteurenadministratie – Hoeksche Waard

Introductie

In de uitdagende baan van Medewerker Crediteurenadministratie ga je aan de slag bij een informele en dynamische organisatie in de Hoeksche Waard, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het voorbereiden, verwerken en registreren van binnenkomende facturen. Ben jij nauwkeurig, heb jij een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in financiële richting én wil je jezelf ontwikkelen binnen een ambitieus team? Dan zijn wij opzoek naar jou!

(meer…)
Recruiter – Hoeksche Waard

Introductie

Werken bij Lincks Personal Recruitment, wat houdt dat in? Als Recruiter breng je flink wat soft skills mee, deze skills combineer je als vanzelfsprekend met commerciële uitdagingen. Jouw doel en uitdaging is het verbinden van professionals & werkgevers, dit doe je op basis van werkervaring, persoonlijkheid én ambitie.

Je werkt nauw samen in een gedreven en enthousiast team dat bestaat uit zeven collega’s. De lijntjes zijn kort en er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng & ideeën. In alles wat je doet ben je resultaatgericht en op zoek naar kansen in de markt. Je krijgt energie van het werken met de modernste tooling en maakt dit jezelf ook gemakkelijk eigen. Is recruitment helemaal nieuw voor jou, maar ga jij een commerciële uitdaging niet uit de weg? Ook dan nodigen we je graag uit om verder te lezen!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu