Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

1 2 3 5

Financieel Administratief Medewerker (24-32 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij op zoek naar een functie voor 24 tot 32 uur als Financieel Administratief Medewerker in een internationale en informele werkomgeving in de Hoeksche Waard? In deze rol ben je voornamelijk bezig met crediteurenbeheer en assisteer je collega’s met allround financiële werkzaamheden indien nodig. Heb jij een afgeronde mbo-opleiding en klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Hoeksche Waard

Ben jij een servicegericht en commercieel talent met aandacht voor de klant? Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Voor een klant in non-food en retail producten in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met een ondernemend karakter! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Administratief Medewerker – Hoeksche Waard

Voor een internationaal technisch bedrijf in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker die praktisch is ingesteld en natuurlijk goed is met cijfers! In deze functie heb je de mogelijkheid om door te groeien naar Assistent Controller. Heb je een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting en ben je toe aan je eerste of tweede stap in je carrière? Lees dan snel verder!

(meer…)
Business Controller – Hoeksche Waard

Heb jij een wo-opleiding afgerond en minimaal 5 jaar ervaring als Business Controller? Dan zoeken wij jou! Als Business Controller kom je te werken in een internationale organisatie in de Hoeksche Waard waar denken in creatieve en innovatieve oplossingen centraal staat. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Secretaresse – Hoeksche Waard

Ben jij een echte spin in het web en sta je stevig in je schoenen? Ben je een kei in organiseren en het bewaken van de voortgang van de correspondentie? Als Secretaresse ondersteun je de General & Operations Manager en de junior Operations Manager op secretarieel gebied. Samen met een directe collega zorg je er voor dat zij ontzorgt worden. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Business Controller – Hoeksche Waard

Heb jij een wo-opleiding afgerond, ben je gek op cijfers en ben je op zoek naar een leuke startersfunctie? Dan zoeken wij jou! Als Junior Business Controller kom je te werken in een organisatie waar denken in creatieve en innovatieve oplossingen centraal staan. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Financieel Administrateur (24-32 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Voor een internationaal technisch bedrijf in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Financieel Administrateur voor 24 tot 32 uur in de week die praktisch is ingesteld en natuurlijk goed is met cijfers! Heb je een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting en al enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 5

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu