Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Financieel Administratief Medewerker (16-24 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij minimaal een mbo-diploma op het gebied van financiële administratie op zak, ben je analytisch sterk en vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan! Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van diverse MKB-klanten in de regio’s Hoeksche Waard en Rotterdam. Jouw nieuwe werkgever is een klein familiebedrijf en er heerst een informele sfeer op kantoor. Wil jij aan de slag voor 16 tot 24 uur in de week? Reageer dan snel!

(meer…)
Netwerkbeheerder (Senior) – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij ruime ervaring in de ICT, ben je daadkrachtig & communicatief sterk en ben jij bekend met projectmatig werken? In deze vaste baan van Netwerkbeheerder ben je samen met twee directe collega’s hét aanspreekpunt over de ICT-producten en ICT-infrastructuur van de vier locaties van Paardekooper Group.

In jouw nieuwe rol kun je uiteraard rekenen op een mooi bruto maandsalaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en personeelskorting. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)
Teamleider Verkoop Binnendienst – Hoeksche Waard

Introductie

Als Teamleider Verkoop Binnendienst is het jouw uitdaging om de sales afdeling naar een commercieel hoger plan te tillen. Samen met jouw team van zeven collega’s adviseren jullie vanuit de binnendienst nieuwe en bestaande klanten over de producten en diensten die jullie aanbieden. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dat je snel moet kunnen schakelen. Uiteraard kan je rekenen op een goed bruto maandsalaris en treed je direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!

Ben jij ondernemend, servicegericht en heb je werkervaring opgedaan in een technische en commerciële functie? Dan vertellen we je graag meer!

(meer…)
QA / QC Medewerker Food – Hoeksche Waard

Introductie

Wil jij aan de slag in een uitdagende rol als QA / QC Medewerker Food bij een internationale organisatie in de Hoeksche Waard? In deze rol begeleid en coördineer je kleinschalige kwaliteitsverbetertrajecten en ondersteun je interne audits. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent zowel bezig op kantoor als in de productie. Heb jij al enige ervaring en spreekt deze vacature jou aan? Lees dan snel verder!

(meer…)
Business Controller – Hoeksche Waard

Introductie

Bonusan is een Nederlands familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. Bonusan is uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van voedingssupplementen en kruidenextracten in Nederland en daarbuiten. De collega’s in het R&D-team doen continu onderzoek naar de juiste grondstof, dosering en combinatie van stoffen. Op basis daarvan ontwikkelt Bonusan innovatieve gezondheidsproducten die in de eigen fabriek in Numansdorp worden geproduceerd.

Bonusan wil bijdragen aan een gezondere wereld door breder naar gezondheid te kijken, dat doet ze niet alleen via suppletie maar ook door het delen van kennis. De Natura Foundation organiseert cursussen en opleidingen voor gezondheidsprofessionals op het gebied van voeding en gezondheid. Bonusan ziet het als een belangrijke missie dat mensen weten wat je met voeding, beweging en suppletie kunt bereiken. Zij wil met (toegepaste) inzichten en evidence-based kennis over samenhang, echte oorzaken en interventies iedereen meer mogelijkheden te bieden om de gezondheid te vergroten, preventief en curatief. Hierbij focust Bonusan zich op fytotherapie en de orthomoleculaire wetenschap.

(meer…)
Accountmanager Volmacht – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij je Wft Basis en Schade op zak en al werkervaring op het gebied van schadeverzekeringen opgedaan? Bekijk dan de volgende vacature in de Hoeksche Waard eens!

In deze uitdagende en brede functie van Accountmanager Volmacht krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid, daarbij kan je rekenen op een mooi salaris en goede aanvullende voorwaarden zoals een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker (vakantiebaan / fulltime) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij per direct beschikbaar en vind je het leuk om telefonisch in contact te zijn met klanten? Dan is deze tijdelijke functie als Customer Service Medewerker iets voor jou! In deze rol beantwoordt je vragen van interne klanten met betrekking tot leveringen. Interesse? Lees dan snel de vacature voor meer informatie!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu