Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Volmachtbeheerder – Hoeksche Waard

Heeft het Volmachtbeheer voor jouw geen geheimen meer en zoek jij een nieuwe frisse werkomgeving waarin je je verder kan ontplooien? Dan ben jij degene die wij zoeken! Als Volmachtbeheerder bied jij ondersteuning bij het aanstellen van tussenpersonen en nieuwe volmachten. Ook denk jij mee bij ingewikkelde of bijzondere risico’s. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Senior Accountmanager Beurs & Volmacht – Hoeksche Waard

Heb jij al behoorlijk wat ervaring als Beursmakelaar opgedaan, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging als Senior Accountmanager Beurs & Volmacht? Bekijk dan de volgende vacature eens! Een uitdagende en brede functie met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Lees gauw verder voor meer informatie!

(meer…)
Commercieel Adviseur Binnendienst – Hoeksche Waard

Ben jij klantgericht en krijg je energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Adviseur Binnendienst heb je een gevarieerd takenpakket. Zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties en klanten die jij natuurlijk klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Meer weten? Lees dan snel verder en ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam!

(meer…)
Technische Dienst Medewerker (vaste baan) – Hoeksche Waard

Als Technische Dienst Medewerker zorg je samen met je collega’s voor het onderhoud en het verbeteren van het machinepark op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Ben jij woonachtig in of rondom de regio Hoeksche Waard en heb je een afgeronde technische mbo-opleiding? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in verschillende vakgebieden, zoals Pneumatiek of Elektrisch Schakelen. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Facilitair Coördinator – Hoeksche Waard

Heb jij een aantal jaren facilitaire ervaring in een leidinggevende functie en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ga een nieuwe uitdaging aan als Facilitair Coördinator in de Hoeksche Waard, waarin je verantwoordelijk bent voor de operationele organisatie van drie vestigingen in Nederland! Je draagt proactief verbetervoorstellen aan, je bent het eerste aanspreekpunt voor interne- en externe partijen als het gaat om facilitaire zaken en bent daarnaast een kei in onderhandelen. Spreekt dit jouw aan? Lees dan snel verder voor meer informatie en solliciteer direct!

(meer…)
Business Controller – Hoeksche Waard

Ben jij analytisch sterk en is initiatief nemen vanzelfsprekend voor jou? Wil jij daarbij graag werken in een bedrijf dat volop aan het groeien is? Dan is deze vacature als Business Controller echt iets voor jou! Met minimaal vijf jaar relevante werkervaring, weet jij dan ook precies waar je over praat. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker E-commerce – Hoeksche Waard

Heb jij ervaring met webshops en voel jij je thuis in een commerciële rol en ben je toe aan een volgende uitdaging? Als Commercieel Medewerker E-commerce krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke functie gericht op het onderhouden en verder uitbouwen van de webshop binnen deze dynamische handelsorganisatie in de FMCG. Je zorgt voor de benodigde afstemming met andere afdelingen, om ‘jouw e-commerce business’ zo goed mogelijk te laten verlopen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu