Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Project Coördinator – Dordrecht

Als Project Coördinator zorg je voor de coördinatie van lopende internationale projecten en ben je de schakel tussen de klant, de accountmanager en de engineers die het systeem daadwerkelijk gaan implementeren. Jij zorgt voor de ondersteuning van de verkoopkantoren in het buitenland waar hard gewerkt wordt aan het op de markt brengen van recentelijk ontwikkelde, innovatieve producten. Een echte regelfunctie dus! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Accountmanager (Nederland) – Dordrecht

Ben jij die Accountmanager die de recent ontwikkelde, innovatieve producten op de markt gaat brengen en daarmee de Nederlandse markt gaat veroveren? Jij weet met jouw ervaring, creativiteit en commerciële drive deze nieuwe producten op de juiste manier in de markt te introduceren en bent daarmee een belangrijk onderdeel van het succes van de organisatie. Van marktonderzoek tot het vertalen van de vraag van de klant naar een concrete oplossing en het uiteindelijk sluiten van de deal; jij bent eindverantwoordelijke voor het gehele traject! Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Corporate Recruiter (24 – 40 uur) – Dordrecht

Heb jij enkele jaren werkervaring in de recruitment en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden? Voor een internationale groothandel in Dordrecht zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter! Binnen dit mooie bedrijf krijg jij de ruimte om zelfstandig invulling te gaan geven aan de rol van Recruiter. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Bijrijder / Chauffeur – Dordrecht

Als Bijrijder / Chauffeur werk je vanuit Dordrecht en ben je het visitekaartje van het bedrijf! Je helpt de Chauffeur met het laden en lossen van de producten bij klanten, je voert magazijnwerkzaamheden uit en hiernaast heb je mogelijkheid om door te groeien naar Chauffeur, hoe leuk is dat! Vind je het leuk om onderweg te zijn en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Administratief Logistiek Medewerker – Dordrecht

Als Administratief Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor de inkomende orders, de palletadministratie, de planning en je zorgt dat chauffeurs worden voorzien van de juiste papieren. Hiernaast heb je ook logistieke taken en spring je zelf bij op de heftruck als het nodig is. Heb je mbo werk- en denkniveau, ben je administratief goed onderlegd en in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Productiemedewerker – Dordrecht

Ben jij op zoek naar een baan met veel flexibiliteit en verantwoordelijkheid? Heb je al enkele jaren werkervaring in een productieomgeving maar ben je toe aan een nieuwe stap? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Financieel Medewerker (Junior) – Dordrecht

Voel jij je thuis in een jonge, informele en groeiende organisatie? Heb jij een afgeronde hbo-opleiding bedrijfseconomie, krijg jij energie van het werken met cijfers en ben je een echt administratief talent? Ga dan aan de slag als Financieel Medewerker!

(meer…)
Menu