Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Sales Support Export – Dordrecht

Als Sales Support Export is geen dag hetzelfde! Bij deze jonge en bruisende organisatie in Dordrecht staat teamspirit centraal en krijg je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tegenover jouw fulltime werkweek staat een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden én een leuke baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ben je ondernemend en vind je het leuk om internationale contacten te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Inbedrijfsteller Internationaal – Dordrecht

Heb je affiniteit met de machinebouw, ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om te werken aan mooie internationale projecten in Europa? Dan is deze functie bij ICS Spiral Freezers jou op het lijf geschreven! Als Inbedrijfsteller Internationaal ben je volledig verantwoordelijk voor je ‘eigen’ project ten aanzien van montage/ en of het inbedrijfstellen van machines. In deze functie ben je voor 60% (maximaal drie weken achtereen) werkzaam in het buitenland. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Chauffeur / Bijrijder – Dordrecht

Als Bijrijder / Chauffeur werk je vanuit Dordrecht en ben je het visitekaartje van het bedrijf! Je helpt de Chauffeur met het laden en lossen van de producten bij klanten, je voert magazijnwerkzaamheden uit en hiernaast heb je mogelijkheid om door te groeien naar Chauffeur, hoe leuk is dat! Vind je het leuk om onderweg te zijn en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Customer Experience Manager – Dordrecht

Wil jij jouw kennis over klantgedrag en klantbehoeftes inzetten om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen? En heb jij minimaal een afgeronde hbo-opleiding, leidinggevende skills, ervaring in bijvoorbeeld de hospitality en ben je fulltime beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees hieronder snel verder over jouw nieuwe rol van Customer Experience Manager!

(meer…)
Customer Support Specialist (32 tot 40 uur) – Dordrecht

Of je nou richting communicatie, maatschappelijk werk, rechten, events management, bedrijfseconomie of noem het maar op hebt gestudeerd: als je communicatief sterk, oplossingsgericht en goed weet hoe je met klanten om moet gaan kan deze functie zomaar iets voor jou zijn. Met je diploma net op zak kom je direct in een adviserende rol terecht waarvoor je verschillende opleidingen gaat volgen. Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Lees dan snel verder!

(meer…)
Marketing & SEO Specialist – Dordrecht

Heb jij een passie voor het creëren van overtuigende content, ervaring met het schrijven van commerciële teksten én weet jij hoe je al deze content SEO-proof krijgt? In de uitdagende functie van Marketing & SEO Specialist ga je aan de slag met het versturen van mailings, schrijf je blogs voor diverse websites, zorg je ervoor dat alle online content altijd up-to-date is en creëer je social media posts! Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

(meer…)
Inkoop Assistent (32-40 uur) – Dordrecht

Ben jij een commerciële starter die op zoek is naar een afwisselende administratieve functie in Dordrecht? En vind jij het leuk om in een hecht team te werken? Ga dan aan de slag als Inkoop Assistent! Naast administratieve werkzaamheden, ben jij de schakel tussen de leveranciers en de verschillende afdelingen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu