Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Junior Acceptant Verzekeringen (32-40 uur) – Dordrecht

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding, maar wil je graag nog verder leren en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, leergierige topper om het team als Junior Acceptant Verzekeringen te gaan versterken!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Dordrecht

Als Accountmanager Binnendienst krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Na een uitgebreid inwerktraject ben je verantwoordelijk voor de klanten binnen jouw regio in hele uiteenlopende branches, zoals bijvoorbeeld de scheepvaart, industrie, chemie en food. Je bent een echte verbinder en bouwt aan langdurige relaties. Hiernaast ga je ook actief op zoek naar nieuwe klanten. Beschik je over hbo werk- en denkniveau en heb je minimaal drie jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Medewerker Verzekeringen – Dordrecht

Ben jij recent afgestudeerd, klantgericht en administratief sterk? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in een brede functie richting debiteurenbeheer binnen een jong en groeiend bedrijf in Dordrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van de financiële afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Administratief Medewerker Verzekeringen. Heb jij recent een hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je op zoek naar je eerste werkervaring in debiteuren? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Dordrecht

Heb jij recent je hbo (AD of Bachelor) of wo studie afgerond en vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Geef dan als starter een kickstart aan je carrière bij deze groeiende & informele organisatie in Dordrecht! In jouw nieuwe uitdaging van Customer Service Medewerker ga je in een korte tijd ontzettend veel leren over klantcontacten! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Magazijnmedewerker (Banden) – Dordrecht

Als Magazijnmedewerker kom je terecht in een jong team en werk je heel de dag met autobanden. Samen met enkele collega’s ben je verantwoordelijk voor het in elkaar draaien van autobanden. Je wordt goed ingewerkt om de machine te bedienen en je komt direct bij jouw nieuwe werkgever in dienst! Ben je een harde werker en fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Adviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo (AD of Bachelor) of wo studie afgerond en vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Geef dan als starter een kickstart aan je carrière bij deze groeiende & informele organisatie in Dordrecht! In jouw nieuwe uitdaging van Adviseur ga je in een korte tijd ontzettend veel leren over klantcontacten! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Finance Manager – Dordrecht

Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Controlling of Accountancy? Voel jij je thuis in een jonge, informele en groeiende organisatie? En heb jij minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende functie? Dan zoeken wij jou!

Als Finance Manager bekleed je een uitdagende en verantwoordelijke rol, waarbij je leiding geeft aan de afdelingen controlling en financiële administratie. Je bent analytisch sterk en ervaren in het verbeteren van processen. Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris en ga je aan de slag in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Meer weten? Lees dan verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu