Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Master Data Specialist – Dordrecht

Introductie

Aan de slag als Master Data Specialist bij een vooruitstrevende en internationale groothandel in Dordrecht! In deze uitdagende functie ben je vanuit een resultaatgerichte aanpak bezig met het analyseren en verwerken van informatie die je ontvangt van de leveranciers, waardoor je een continue verbetering van data en content voor de webshop en catalogi realiseert. Daarnaast denk je op creatieve wijze mee aan het verbeteren van processen binnen de organisatie. Je komt terecht in een informeel team waarin goed samen wordt gewerkt en iedereen van elkaar wil leren.

Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding op zak én al enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (verhuur) – Dordrecht

Introductie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst (verhuur) ben je actief in het verhuren van materialen, zowel telefonisch als aan de balie. Je zorgt voor de administratieve verwerking van de facturatie en je draagt zorg voor de planning van de transporten. Je maakt en volgt offertes op en je bent veel in contact met de klant, je collega’s van de binnendienst en het magazijn. Heb je ervaring in de verhuurbranche en/of bouw en vind je het leuk om veel in contact te zijn met klanten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior PHP Developer – Dordrecht

Introductie

Gaat jouw bloed sneller stromen van PHP frameworks en het schrijven van goede & testbare code? Dan ben jij de junior PHP Developer die we zoeken! Binnen deze zelfstandige en brede rol binnen een jonge, informele en groeiende organisatie in Dordrecht, ga jij een bijdrage leveren aan de verbeterkansen én is er veel ruimte voor meedenken en jouw persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (32 uur) – Dordrecht

Introductie

Heb jij commercieel inzicht, een sterke klant- en servicegerichte instelling én spreek je goed Nederlands en Engels? In de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst versterk je het sales team door telefonisch de actieve sales op te volgen, waarbij je zowel bestaande als nieuwe contacten gaat benaderen. Jij krijgt alle ruimte om deze rol je eigen te maken en mee te groeien met de organisatie. Interesse in deze uitdagende rol in Dordrecht? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Dordrecht

Introductie

Ben jij commercieel gedreven en spreek je uitstekend Nederlands en Engels? Heb jij een afgeronde hbo-opleiding waarin je veel hebt geleerd over commercie en logistiek? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager in de chemie jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid te groeien in een rol waarin jij binnendienst taken combineert met het bezoeken van klanten en prospects in de Benelux. Meer weten? Lees dan verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker (Logistiek) – Dordrecht

Introductie

Als ambitieuze Customer Service Medewerker (Logistiek) ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van een jonge, internationale handelsonderneming in regio Dordrecht. Je onderhandelt met leveranciers, regelt de juiste documentatie en hebt veel klantencontact. Een afwisselende functie die logistiek combineert met commerciële taken. Ben jij op zoek naar jouw tweede of derde werkervaring, weet je van aanpakken en vind je het leuk om de afdeling naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Hypotheek- en Financieel Adviseur (medior) – Dordrecht

Introductie

Voor een informeel assurantie- en adviesbureau in regio Dordrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het team van 15 collega’s als Hypotheek- en Financieel Adviseur gaat versterken. Door jouw ervaring als Hypotheek- en/of Financieel Adviseur weet je de particulieren en MKB-klanten zelfstandig en volledig te voorzien van een passend financieel advies. Kijk jij uit naar een volgende stap in jouw carrière? Lees dan de vacature en neem contact op voor meer informatie!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu