Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Technical Support Engineer – Dordrecht

Heb jij kennis van Elektrotechniek en weet jij als geen ander hoe je storingen aan IT-gerichte apparatuur moet oplossen? Als Technical Support Enigineer ben je bij deze grote en internationale speler verantwoordelijk voor alle binnenkomende interventies aan besturings- en betalingssystemen en netwerken van klanten. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Adviseur (tijdelijk) – Dordrecht

Heb jij recent je hbo (AD of Bachelor) of wo studie afgerond en wil je straks gaan reizen? Of ga je wellicht verder studeren, maar wil je in de tussentijd wel een waardevolle werkervaring opdoen? Geef dan als starter een kickstart aan je carrière bij Promovendum in Dordrecht! In deze tijdelijke uitdaging als Adviseur ga je in een korte tijd ontzettend veel leren over klantcontacten samen met andere net-afgestudeerden.

(meer…)
Helpdesk Medewerker ICT (32-40 uur) – Dordrecht

Als Helpdesk Medewerker ICT ben je samen met een enthousiast team verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en verwerken van alle eerstelijns meldingen over storingen, besturingen van betalingssystemen en netwerken. Deze kunnen direct door jou opgelost worden of stuur je door naar tweede- of derdelijns specialisten. Je zorgt ervoor dat de klant goed en tijdig wordt geïnformeerd over de status. Heb jij affiniteit met techniek of computers? Lees dan snel verder!

(meer…)
Specialist Fraude & Schade (32 tot 40 uur) – Dordrecht

Heb jij als Schadebehandelaar de ambitie om door te groeien naar Specialist in Fraudeonderzoek? In deze nieuwe functie bij dit mooie bedrijf in Dordrecht word jij verantwoordelijk voor het opsporen en bestrijden van fraude bij schadeclaims! Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Business Leader (Europa) – Dordrecht

Wil jij reizen binnen Europa voor je werk? En wil je jouw passie voor techniek combineren met het signaleren en benutten van commerciële kansen? Ga dan aan de slag als Business Leader! Bij deze internationale en technische organisatie krijg je de vrijheid om deze gloednieuwe functie vorm te geven, waarbij je niet alleen de ontwikkelingen in de markt doorvoert, maar je ook bezig houdt met innovatieve trends en het bouwen van een netwerk. Sta jij te springen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct!

(meer…)
Customer Experience Manager – Dordrecht

Wil jij jouw kennis over klantgedrag en klantbehoeftes inzetten om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen? Heb jij minimaal een afgeronde hbo-opleiding, leidinggevende skills, ervaring in bijvoorbeeld de hospitality en ben je fulltime beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees hieronder snel verder over jouw nieuwe rol van Customer Experience Manager!

(meer…)
Assistent Controller – Dordrecht

Houd jij van cijfers en vind je het leuk om financiële processen te analyseren? Ben jij accuraat, heb je een afgeronde hbo-opleiding én goede kennis van de Engelse taal? Wij zoeken een Assistent Controller voor een internationale leverancier van technische apparatuur en services in Europa en Afrika. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Menu