Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Projectleider (beveiligingstechniek) – Barendrecht

Introductie

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en heb je interesse in alles wat met (beveiligings-)techniek te maken heeft? Dan zoeken we jou! Als Projectleider ben je van a tot z verantwoordelijk voor diverse grote en complexe projecten door heel Nederland, op het gebied van planning, kwaliteit en budget. Uiteraard kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Key User ANVA – Barendrecht

Introductie

Heb jij oog voor details, talent voor het beheren van applicaties en wil je graag werken in teamverband? Ga dan de uitdaging aan als Key User in regio Barendrecht! Met jouw kennis van ANVA kun je rekenen op een veelzijdige functie in een leuk en gedreven team! Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer.

(meer…)
Service Support Medewerker (Installatietechniek) – Barendrecht

Introductie

Als Service Support Medewerker (Installatietechniek) staat de klant altijd op nummer één en voel jij je thuis binnen een groeiend, succesvol en innovatief bedrijf in regio Barendrecht. Uiteraard kan je rekenen op een mooi salaris, goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot het kopen van extra vrije dagen.

Heb jij affiniteit met techniek, ervaring met telefonisch klantcontact én heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan

zoeken we jou!

(meer…)
Klantenservice Medewerker (Techniek) – Barendrecht

Introductie

Bij jou als Klantenservice Medewerker staat de klant natuurlijk altijd op nummer één! In deze mooie rol krijg jij de kans om met klanten in contact te zijn over de mooie, innovatieve producten van een mooi A-merk. Je adviseert klanten telefonisch met een diversiteit aan vragen en helpt waar mogelijk. Wil jij graag werken met mooie producten in de techniek en krijg jij energie van klantcontact? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu