Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Expediteur – Barendrecht

Als Expediteur ga je direct in dienst bij deze informele speler in Barendrecht en ben je een logistieke dienstverlener in de breedste zin van het woord! De activiteiten van het bedrijf hebben betrekking op het organiseren, regisseren en uitvoeren van alle transporten (luchtvracht / zeevracht / wegtransport). Hiernaast heb je de mogelijkheid om op commercieel vlak je steentje bij te dragen en producten te verhandelen. Wil jij een leuke afwisselende waarin je jezelf kan ontwikkelen binnen een hecht team? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)
Certificatenbeheerder / Inkoop Medewerker (28-32 uur) – Barendrecht

Als Certificatenbeheerder / Inkoop Medewerker heb je een veelzijdige functie. Je houdt je bezig met het beheer van certificaten van de technische producten, het opvolgen van inkooporders, dossiervorming en je zorgt dat de orders van Excel worden geïmporteerd in het systeem JD Edwards. Zie jij jezelf graag in deze rol als Certificatenbeheerder / Inkoop Medewerker en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Logistiek Medewerker – Barendrecht

In deze veelzijdige functie van Administratief Logistiek Medewerker werk je in een kantoor aan het magazijn. Je verwerkt transporten, stelt douanedocumenten op, je meldt chauffeurs aan en je controleert de facturen en de nacalculatie. Wil jij aan de slag in een afwisselende logistieke administratieve functie binnen een ondernemend bedrijf met korte lijnen in Barendrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Barendrecht

Wil je werken bij een groeiende, logistieke organisatie waar de klantfocus centraal staat? En wil je werken in een jong team, waar humor erg gewaardeerd wordt? Ga aan de slag als Customer Service Medewerker! Jij bent de schakel tussen de klant, verschillende interne afdelingen en externe partijen. Naast veel klantcontact zorg je ook voor een correcte en volledige administratie. Lees hieronder meer over deze veelzijdige functie in Barendrecht!

(meer…)
Contractmanager Technische Service – Barendrecht

Als Contractmanager Technische Service heb je enkele jaren werkervaring op zak en kijk je uit naar een volgende uitdaging in een informele en technische organisatie in Barendrecht. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dienstverlening op het gebied van servicecontractbeheer. Naast een goed salaris kan je rekenen op een goede pensioenregeling, auto van de zaak en ontwikkelingsmogelijkheden. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en word jij blij van contact met mensen? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Service Coördinator – Barendrecht

Voel jij je thuis in een informele en dynamische omgeving én word jij blij van contact met mensen? Als Service Coördinator ben jij toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière en zet je graag dat stapje extra om de verwachtingen van de klant te overtreffen! Je hebt een belangrijke rol op de serviceafdeling en bent van A tot Z betrokken bij het storingsproces. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu