Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Supply Chain Manager – Barendrecht

Introductie

In deze nieuwe rol van Supply Chain Manager zorg jij ervoor dat het hele supply chain proces binnen dit handelsbedrijf in goede banen wordt geleid. Samen met jouw team van 15 medewerkers, verdeeld over meerdere locaties, streven jullie naar een optimale beschikbaarheid van de producten tegen de laagste kosten.

Heb jij een afgeronde bachelor of master opleiding, heb je ervaring in een dynamische handelsorganisatie, leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en ben je echt een doener? Lees dan snel verder!

(meer…)
Applicatiebeheerder (ANVA) – Barendrecht

Introductie

Heb jij oog voor details, talent voor het beheren van applicaties en wil je graag werken in teamverband? Ga dan de uitdaging aan als Applicatiebeheerder (ANVA) in regio Barendrecht! Met jouw kennis van ANVA kun je rekenen op een veelzijdige functie in een leuk en gedreven team! Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer.

(meer…)
Technisch support medewerker (32-40 uur) – Barendrecht

Introductie

Als Technisch Support Medewerker staat de klant altijd op nummer één en voel jij je thuis binnen een groeiend, succesvol en innovatief bedrijf in regio Barendrecht. Uiteraard kan je rekenen op een mooi salaris, goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot het kopen van extra vrije dagen.

Heb jij affiniteit met techniek, ervaring met telefonisch klantcontact én heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Klantenservice Medewerker Techniek (32-40 uur) – Barendrecht

Introductie

Bij jou als Klantenservice Medewerker staat de klant natuurlijk altijd op nummer één! In deze mooie rol krijg jij de kans om met klanten in contact te zijn over de mooie, innovatieve producten van een mooi A-merk. Je adviseert klanten telefonisch met een diversiteit aan vragen en helpt waar mogelijk. Wil jij graag werken met mooie producten in de techniek en krijg jij energie van klantcontact? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu