Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

IT Support Engineer (2e-lijns) – Barendrecht

Voel jij je thuis in een moderne, open en innovatieve werkomgeving? Heb jij affiniteit met IT en techniek en enkele jaren werkervaring op een servicedesk? Ga dan aan de slag als IT Support Engineer! Samen met jouw collega’s ben je hét aanspreekpunt voor interne en externe klanten. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Inkoper – Barendrecht

Als Inkoper ben je verzekerd van een uitdagende baan! Je hebt een afwisselend takenpakket; je hebt contact met leveranciers, analyseert data en zorgt voor een optimale voorraad in binnen- en buitenland. Heb jij je eerste werkervaring op het gebied van inkoop op zak, heb je ervaring met het systeem Slim 4 en ben je toe aan een volgende stap waarin je jezelf verder kunt gaan ontwikkelen? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Barendrecht

Voel jij je thuis in een technisch handelsbedrijf en heb jij ervaring met logistieke processen? In deze veelzijdige rol van Logistiek Administratief Medewerker heb jij een belangrijke rol in het begeleiden van de logistieke processen, hierbij komen jouw administratieve vaardigheden goed van pas! Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker native Engels (32-40) – Barendrecht

Wij zijn op zoek naar een fulltime (near) native Engels sprekende Customer Service Medewerker voor een vooraanstaand A-merk. Je verstrekt technische informatie, lost technische problemen op en coördineert met het installatieteam in het Verenigde Koninkrijk. Is Engels jouw moedertaal, heb je een mbo- of hbo-diploma en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Technisch Assemblage Medewerker – Barendrecht

Wil jij aan de slag als Technisch Assemblage Medewerker bij een vooraanstaand en toonaangevend A-merk? Je krijgt de ruimte om mee te denken in verbeteringen in het productieproces en vindt het leuk om te assembleren, maar ook om producten te controleren en te testen. Heb jij een opleiding op minimaal vmbo-niveau, bij voorkeur richting techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Inside Sales Engineer – Barendrecht

Voel jij je thuis in een zelfstandige & afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief binnen een groeiende internationale organisatie? En breng jij op zowel commercieel als technisch vlak de nodige kennis mee? Voor een toonaangevende technische groothandel zijn we op zoek naar een gedreven Inside Sales Engineer! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

(meer…)
Storings- en Onderhoudsmonteur – Barendrecht

Heb jij als Storings- en Onderhoudsmonteur een passie voor techniek en ben je vastberaden om het machinepark optimaal te laten draaien, zodat de producten volgens planning geassembleerd kunnen worden? En wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Menu