Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Referenties

Promovendum

"De CAK Groep/Promovendum heeft al een aantal jaren goede ervaringen met Lincks. Ze weten wat je in een nieuw personeelslid zoekt. Ze hebben korte lijnen en schakelen snel. Ze denken met je mee en stellen leuke, passende kandidaten voor."

Paardekooper Group

"Lincks kan mij “lezen”, ze begrijpen het dna van ons bedrijf, dus los van de skills van een werknemer is het 9 van de 10 keer ook de medewerker die qua persoonlijkheid bij onze organisatie past. Korte lijnen, snel schakelen en heldere terugkoppelingen!"

WEA

"Wij werken met Lincks omdat Lincks zich echt verdiept in onze cultuur en wensen. Zij zoeken voor ons die collega die past in ons bedrijf en kwalitatief voldoet aan onze wensen. In een markt waar aanbod schaars is vinden zij die mensen gevraagd en ongevraagd die wij nodig hebben."

Bolidt

"Snel een aanbod van geschikte kandidaten, duidelijke en directe communicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons de redenen om tot volle tevredenheid met Lincks samen te werken."

Klinger

"Wat wij belangrijk vinden is dat naast een goed persoonlijk contact en een gedegen selectie van kandidaten er ook rekening gehouden wordt of de kandidaat bij ons bedrijf en onze bedrijfsvisie past. Lincks Personal Recruitment heeft hierin duidelijk een meerwaarde aangetoond."

Topbrands

"Voor mij onderscheidt Lincks zich van andere bureaus door hun persoonlijke aandacht voor een goede match. Elke kandidaat wordt voorgesteld met een uitgebreide beschrijving van de persoon: een waardevolle aanvulling op het cv en een echte voorselectie. "

MM Metal Recyling

"Met Lincks zijn afspraken eenvoudig te maken en worden ze stipt nageleefd. Het aanbod van personeel sluit naadloos aan bij onze vraag en ook is Lincks in staat gebleken om ons steeds voldoende personeel aan te bieden ook in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt. "

Van Iperen International

"Lincks is prettig en open in de omgang, luisteren naar wat wij willen en proberen onze bedrijfscultuur goed te begrijpen."

Mol Verhuur

"Wij werken al vele jaren tot volle tevredenheid samen met Lincks Recruitment. Zij onderscheiden zich doordat ze zich echt verdiepen in je bedrijf en de cultuur en via hun vakkennis en netwerk de perfecte match vinden. Alle via Lincks ingehuurde medewerkers zijn inmiddels bij ons in vaste dienst! "

Benevia

"Wij kiezen voor Lincks om hun persoonlijke en betrokken benadering die het vinden van een match tussen organisatie en medewerker voorop stelt. Het is een vast team dat meedenkt en ons bedrijf goed kent. "

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu