Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je zowel met inkoop als verkoop aan de slag gaat? Heb jij enkele jaren commerciële werkervaring? Zoek dan niet verder! Als Trader Industrie in deze internationale handelsorganisatie ben je de spil tussen klant en leverancier en krijg jij de kans om je commerciële ervaring direct toe te passen. Je krijgt veel ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren, maar wel binnen een enthousiast team. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een internationale handelsorganisatie op het hoofdkantoor. Hier zijn ruim 150 collega’s werkzaam op kantoor en in het magazijn. Het magazijn is wel 20.000 m2 groot en veel van de artikelen die worden verhandeld liggen hier op voorraad.

De complete Industrie afdeling bestaat uit ongeveer 14 collega’s, waarvan er 6 collega’s werkzaam zijn op de afdeling Food en ongeveer 8 werkzaam op de afdeling Non-Food. Ter uitbreiding van de Food afdeling zijn ze op zoek naar een nieuwe Trader Industrie die het enthousiaste team komt versterken.

Er hangt een goede sfeer op de afdeling waar plezier en samenwerken hoog in het vaandel staan. Buiten de borrels die door de personeelsvereniging worden georganiseerd, worden ook door de afdeling zelf regelmatig uitjes geregeld. Verder bestaat er voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Functie

Als Trader werk je op de afdeling Industrie en ben je de spil tussen de klanten en leveranciers. Op het gebied van verkoop ondersteun je dagelijks je vaste collega in de buitendienst. Deze collega verkoopt het complete assortiment aan zijn of haar rayon. Jullie weten goed op elkaar in te spelen en de klant de beste service te verlenen, waarbij jullie de commerciële doelstellingen niet uit het oog verliezen. Hiernaast ga je jezelf specialiseren in een bepaalde productgroep. Op het gebied van inkoop word je ondersteund door de inkoopafdeling. Zij zorgen voor de raamcontracten en jij zorgt voor de rest! Uiteraard staan je collega’s van de inkoopafdeling altijd voor je klaar voor vragen. Samengevat heb je de volgende werkzaamheden:

 • Je volgt nauwkeurig het orderproces, van de inkoopaanvraag tot aan de aflevering bij de klant;
 • Je bouwt een goede relatie op met zowel nieuwe als bestaande klanten;
 • Je signaleert vragen uit de markt en weet deze te vertalen naar nieuwe producten;
 • Je beheert en bewaakt de voorraad, controleert inkooporders op onder andere levertijden, prijzen en kwaliteit
 • Je zorgt voor de afhandeling van zowel in- als verkoopissues;
 • Je neemt deel aan en bezoekt beurzen.

Hoewel je start op de afdeling Industrie, is er kans dat je op termijn ook andere segmenten gaat bedienen. Hiernaast wissel je regelmatig van specialisatie in productgroep, om het werk zo uitdagend mogelijk te houden en je zo allround mogelijk te ontwikkelen. Het is dus een afwisselende functie waarin je jezelf zeker verder kan ontwikkelen!

Functie eisen

Als Trader Industrie ben je accuraat, commercieel gedreven en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt zowel commerciële ervaring met de inkoop als met de verkoop. Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal een mbo+-opleiding en werkt en denkt op hbo-niveau;
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar aantoonbare commerciële werkervaring;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pre;
 • Je hebt kennis van het MS-Office pakket;
 • Je houdt van aanpakken en gaat altijd voor het beste resultaat;
 • Mensen kennen jou als een doortastende, stressbestendige en vasthoudende collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Aanbod

Je komt te werken in een ambitieus en groeiend bedrijf waar je jezelf veel kan ontwikkelen. In de functie van Trader Industrie kun je rekenen op:

 • Een aantrekkelijk salaris tot maximaal €4000, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 27 vakantiedagen
 • Pensioenregeling;
 • Bonusregeling;
 • Personeelskorting op het hele assortiment.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Romy van der Wagt.

M: 06-38152143 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: romy@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu