Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Ben jij een kei in acquisitie, wil je graag zelf jouw uren in kunnen vullen en heb je de ambitie om door te groeien naar een buitendienstfunctie? In deze rol als Telemarketeer houd je jezelf bezig met telefonische verkoop. Je maakt een inventarisatie van het klanten- en prospect bestand, welke je na gaat bellen om zo veel mogelijk afspraken in te plannen voor de Accountmanagers. Heb jij een commerciële drive en ben je graag in contact met mensen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

Als Telemarketeer kom je te werken in een informele organisatie in regio Rotterdam, actief in de printerbranche door heel Nederland. Ze zijn innovatief en ontwikkelen zich op het gebied van digitalisering. Op de afdeling waar je komt te werken, werken nog drie andere collega’s in verschillende functies. Er wordt met elkaar hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid.

Je krijgt als Telemarketeer de ruimte om je uren vrij in te delen en gaat aan de slag in een zelfstandige rol.

Functie

Jouw dag start niet voor 9:00 uur, omdat het voor die tijd lastig is om klanten te pakken te krijgen. Aan de hand van een lijst met nieuwe- en bestaande klanten ga je actief aan de slag met telefonische acquisitie. Je plant zo veel mogelijk afspraken per week voor de Accountmanagers. Aan iedere gemaakte afspraak hangt een goede bonus, dus dit triggert jouw als Telemarketeer nog eens extra om zo veel mogelijk klanten te benaderen. Je beheert de agenda’s, want de gemaakte afspraken vinden plaats door heel Nederland. Een goede planning is dus van belang.

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen naar de buitendienst? Dan ben je hier op het juiste adres! Uiteindelijk kan je namelijk doorgroeien naar een rol als Accountmanager, waarbij je zelf op pad gaat.

Functie-eisen

Je bent niet op je mond gevallen en bent in staat de verbinding te zoeken met de klant om zo veel mogelijk afspraken in te plannen voor de Accountmanagers. Deze rol is geschikt voor een starter om extra werkervaring op te doen, maar ook voor een ervaren kracht, met bijvoorbeeld kinderen, omdat je je eigen uren kan indelen. Verder:

  • Heb je al enige commerciële ervaring of heb je al werkervaring als Telemarketeer? Dan is dit mooi meegenomen;
  • Je bent sociaal vaardig en niet bang om de telefoon te pakken;
  • Je bent heel erg nauwkeurig in je werk.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Telemarketeer in de regio Rotterdam?

  • De mogelijkheid om door te groeien naar een rol als Accountmanager;
  • De kans om aan de slag te gaan in een informeel en jong team;
  • De ruimte om je uren vrij in te delen;
  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Extra bonussen per gemaakte afspraak.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie als Telemarketeer in regio Rotterdam. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu