Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Technical planner Maintenance – Bergen op Zoom

Introductie

Wil jij als Technical planner Maintenance het Technical Services team van Lamb Weston gaan versterken? Bij deze vooraanstaande speler in de food word jij uitgedaagd om met jouw technische kennis en kritische blik naar de processen te kijken en een bijdrage te leveren aan de verdere optimalisatie hiervan. Je komt te werken in een hecht en steady team, als Technical planner Maintenance vul je dit team aan door samen met een directe collega al het onderhoud voor de productielijnen voor te bereiden in te plannen. Nieuwsgierig? Lees de gehele vacature!

Organisatie

Aan de slag bij Lamb Weston! Dit betekent dat je komt te werken bij een globale en vooraanstaande foodspeler in de markt. Ze gaan de uitdaging aan om in de stijgende vraag van aardappelen te voorzien, met behulp van verbeterde technologieën, lekkerdere recepten én groenere processen. Maar ook naar nieuwe ideeën en inventieve plannen en altijd de status quo uitdagingen! Ze geloven in het creëren van gezamenlijke waarde, op elkaar kunnen rekenen en samenwerken in ambitieuze, hardwerkende en toegewijde teams.

Je bent als Technical planner Maintenance werkzaam in Bergen op Zoom en maakt onderdeel uit van het steady en hechte Technical Services team. Dit team bestaat uit 32 collega’s, jij zelf werkt direct samen met één collega Technical planner Maintenance. Je rapporteert aan de TS Manager.

Functie

Als Technical planner Maintenance heb je een sleutelrol in het productieproces bij Lamb Weston, jij zorgt er namelijk samen met je collega voor dat al het (preventieve) onderhoud voor de productielijnen voorbereid en gepland wordt binnen de Technical Services afdeling. Dit doe je op een efficiënte en slimme manier. Je stelt dan ook kritische vragen en bent altijd benieuwd ‘waarom’. Maar ook hoe het nog beter kan, gekeken naar kosten en efficiency. Vanuit jouw rol schakel je veel met verschillende afdelingen, de monteurs en de externe inhuur.

Wat komt er verder bij kijken?

 • Je stelt technisch volledige werkopdrachten samen, onder andere vanuit het preventieve onderhoudssysteem, zodat deze door de monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd;
 • Je zorgt voor de beschikbaarheid van benodigde onderdelen, materialen en middelen, rekening houdend met de (voedsel)veiligheidseisen;
 • Je voert controles uit op de technische staat van de apparatuur en op het uitgevoerde werk en je evalueert de uitgevoerde werkzaamheden;
 • Op basis van de feedback van de monteurs pas je de werkpakketten aan en je zorgt dat procedures kloppen;
 • Vanuit inzicht in de performance van machines en installaties doe je voorstellen voor optimalisatie.

Functie-eisen

Als Technical planner Maintenance heb je gevoel bij de uitvoering van de klussen, je weet waar de monteurs zich mee bezighouden en overziet daardoor goed het proces. Ook jouw ervaring binnen een industriële productieomgeving komt uitstekend van pas! Je krijgt er energie van om kritisch naar processen te kijken en waar mogelijk te optimaliseren én te professionaliseren. Wat breng jij als Technical planner Maintenance verder met je mee voor Lamb Weston?

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar werkervaring als Werkvoorbereider of Technical planner Maintenance;
 • Kennis van het optimaliseren van de planning;
 • Kennis van SAP;
 • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Technical planner Maintenance? Natuurlijk een uitdagende baan waarin jouw kritische kijk op zaken gewaardeerd wordt, maar ook werken bij een dynamische en groeiende organisatie in de foodbranche. Je krijgt de ruimte om mee te groeien met de Lamb Weston als organisatie, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling essentieel is. Hierbij horen de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een mooi salaris tussen €3200 en €3900 bruto per maand, op fulltime basis;
 • Opbouw van een premievrij pensioen;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Een uitkering aan het einde van het boekjaar van 4,75%;
 • Natuurlijk vakantiegeld én vakantiedagen.

Wil je meer weten over Lamb Weston als werkgever? Lees hier meer over de bedrijfscultuur.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu