Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Als Teamleider Inside Sales is het jouw uitdaging om de sales afdeling naar een commercieel hoger plan te tillen. Samen met jouw team van zeven collega’s adviseren jullie vanuit de binnendienst nieuwe en bestaande klanten over de producten en diensten die jullie aanbieden. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dat je snel moet kunnen schakelen. Uiteraard kan je rekenen op een goed bruto maandsalaris en treed je direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever.

Ben jij ondernemend, servicegericht en heb je werkervaring opgedaan in een technische en commerciële functie? Dan vertellen we je graag meer!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een dynamische, technische organisatie gevestigd in de Hoeksche Waard. Ze zijn onder andere actief in de maritieme sector en zijn binnen deze branche uitgegroeid tot een van de bekendste en leidende organisaties wereldwijd. De producten worden geleverd aan meer dan 60 landen en ze hebben wereldwijd meer dan 50 eigen productie-, ontwerp-, distributie- en customer support afdelingen. Binnen de Benelux wordt er gewerkt met meer dan 100 collega’s, verspreid over vier vestigingen. Iedere dag streven zij ernaar om de klant een zo optimaal mogelijke service te verlenen.

Als Teamleider Inside Sales geef je leiding aan zeven collega’s en rapporteer je aan de Sales Manager. Het betreft een fulltime functie.

Functie

In jouw nieuwe uitdaging van Teamleider Inside Sales geef je leiding aan een enthousiast en gevarieerd team van zeven collega’s. Samen adviseren jullie vanuit de binnendienst nieuwe en bestaande klanten over de dienstverlening en producten die jullie bieden. Het is jouw uitdaging om de inside sales afdeling naar een commercieel hoger plan te tillen, waarbij jij de commerciële beslissingen neemt.

Wanneer de dag begint weet je niet altijd wat deze gaat brengen. Maar één ding is duidelijk, samen met jouw collega’s versterken jullie iedere dag de relaties met de klanten. Jij bent dan ook hét aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen. Nadat jij je eerste kop koffie hebt gedronken, word je gebeld door jouw collega van de technische afdeling en staat er vervolgens een collega van inkoop aan je bureau. Daarnaast ben je in de ochtend bezig met het opstellen van offertes en het maken van prijslijsten (binnen de hiervoor geldende marges). Na de lunch handel je de administratieve kant van de verkoopopdrachten af en heb je jouw collega’s van de buitendienst aan de telefoon. Voordat de dag echt om is verwerk je nog een binnengekomen claim en dan is het al weer tijd om af te gaan ronden.

Functie-eisen

Als Teamleider Inside Sales beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels en heb jij een klantgerichte instelling. Uiteraard ben je commercieel, ondernemend en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een technische of commerciële richting;
  • Enkele jaren ervaring in een technisch commerciële binnendienst functie. Heb je al een leidinggevende rol bekleedt, waarin je succesvolle ervaring met het professionaliseren van een salesomgeving hebt opgedaan? Dan is dat mooi meegenomen;
  • Goede kennis van MS Office en Excel.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Teamleider Inside Sales in de Hoeksche Waard?

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2800,- en €3800,- afhankelijk van de (leidinggevende) werkervaring die je mee brengt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 2/3 bijdrage pensioen, 25 vakantie dagen met recht op extra dagen vanaf een leeftijd van 40+ en een bonusregeling;
  • Direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever;
  • Uitstekende opleidings- en (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een financieel sterke en dynamische onderneming;
  • Een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en een goede sfeer.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu