Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij minimaal drie jaar werkervaring als Inkoper of als Teamleider Inkoop en ben je op zoek naar een nieuwe baan waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Voor een dynamische en groeiende organisatie in de retail- en foodsector zoeken we een Teamleider Inkoop die het team van zeven gedreven collega’s gaat aansturen én de processen gaat optimaliseren. Je gaat aan de slag op de locatie in Nijmegen en Barendrecht en jij krijgt dan ook alle vrijheid om deze rol helemaal eigen te maken. Nieuwsgierig geworden? We vertellen graag meer.

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een dynamische organisatie die producten levert aan met name de retail- en de foodsector. Binnen de organisatie heerst een sterke no-nonsense en hands-on mentaliteit. Waarden zoals passie en loyaliteit staan hoog in het vaandel en daarmee ook de ontplooiing van hun medewerkers; zodat jij ook voldoende ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen!

Als organisatie zijn zij ervan overtuigd dat ambities en werkplezier goed samengaan. Ze hebben een actieve personeelsvereniging die veel leuke activiteiten organiseert. Denk aan een bedrijfsfeest, een hardloopevenement of een bierproeverij. In totaal werken er 450 medewerkers bij dit bedrijf. Jij gaat als Teamleider Inkoop fulltime aan de slag op de locaties Nijmegen en Barendrecht. In totaal stuur je een team van zeven collega’s aan en je rapporteert aan de Inkoop Manager.

Functie

In deze nieuwe functie van Teamleider Inkoop is het jouw uitdaging om de twee afdelingen op de locaties Nijmegen en Barendrecht tot één team te maken. Om dit voor elkaar te krijgen ga je verschillende processen optimaliseren en heb je zowel een uitvoerende als coachende rol. Jouw standplaats wordt de locatie in Nijmegen, maar je bent gemiddeld twee dagen in de week in Barendrecht te vinden.

Voor de zeven collega’s ben jij het aanspreekpunt voor lopende zaken en vragen over het verwerken van offertes, prijzen en monsters. Daarnaast houd jij je dagelijks bezig met leveranciersonderhandelingen, het schakelen over inkoopafspraken met de afdeling supply chain én je bent gesprekspartner voor het verbeteren van strategie en beleid op tactisch niveau.

Functie-eisen

Jij bent als Teamleider Inkoop resultaatgericht, proactief en hebt eerder coördinerende taken gehad. Met jouw enthousiasme en grote collegialiteit, weet je teamleden te inspireren en gaan jullie samen voor het beste resultaat! Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Hbo werk-en denkniveau;
  • Minimaal drie jaar ervaring als Inkoper bij voorkeur binnen een handelsorganisatie en kennis van de foodbranche;
  • Je hebt eerder coördinerende taken gehad;
  • Ervaring met procesmatig en projectmatig werken in een grote pre;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Teamleider Inkoop?

  • Salaris tot maximaal €4000 bruto per maand op fulltime basis en afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, pensioenregeling en 27 vakantiedagen;
  • Ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en opleidingsmogelijkheden;
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende en vooruitstrevende organisatie.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu