Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Vind jij het leuk om mensen te helpen en heb je affiniteit met fiscaliteit? Dan zoeken wij jou! Als Support Consultant bij JSKS heb je veelvuldig telefonisch en schriftelijk contact met klanten over de meest uiteenlopende vragen op fiscaal gebied; van het starten van een proefaccount tot een uitleg over de voorkomingsmethodiek bij een M-biljet. Aan jou de taak om de klant zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat zij tevreden de telefoon weer ophangen. Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Organisatie

JSKS is een modern administratie- en fiscaal advieskantoor in Barendrecht. Het jonge team bestaat uit in totaal zo’n 25 collega’s die zijn verdeeld over het administratie- en adviesgedeelte en daarnaast de fiscale software die zij ontwikkelen, Fiscaal Gemak. Dit is een toonaangevend platform voor fiscalisten en accountants uit het hele land om de aangiftes en jaarrekeningen te verzorgen voor hun klanten, met 35% marktaandeel zijn zij marktleider in Nederland.

Een dynamisch team dus, met software-developers en fiscalisten! Op het kantoor heerst een open en gezellige sfeer, het ondernemerschap staat hier centraal en regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd met het team!

Functie

Als Support Consultant bij JSKS ben je voornamelijk bezig met het telefonisch en schriftelijk helpen van klanten met hun vragen op het gebied van fiscaliteit en het softwarepakket Fiscaal Gemak. De vragen en onderwerpen zijn uiteenlopend; zo los je het ene moment een fiscale vraag op, het volgende moment help je een gebruiker kennis te maken met de software en even later geef je een ontwikkelwens door aan de developers.

Binnen het team werk je zelfstandig en ben je (uiteindelijk) in staat om een groot deel van de vragen zelf te beantwoorden. Toch een lastige vraag waar je zelf niet uitkomt? Er lopen gelukkig genoeg fiscalisten rond die je bij kunnen staan bij het vinden van het juiste antwoord!

Functie eisen

En wat breng jij mee als toekomstig Support Consultant (Fiscaal)?

Bij voorkeur ben jij net afgestudeerd, bijvoorbeeld in een fiscale richting. Daarnaast is een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, een must. Je bent communicatief vaardig en servicegericht, als Support Consultant zie jij het als een mooie uitdaging om iedere klant op fiscaal gebied zo goed mogelijk te helpen en verwachtingen te overtreffen!

Aanbod

En wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Een enthousiast, informeel en hecht team van collega’s waar je nauw mee samenwerkt. Er worden regelmatig leuke uitjes met elkaar georganiseerd!;
  • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en de ruimte om eigen ideeën uit te voeren;
  • En om niet te vergeten; een mooi fiscaal software product met een hele hoge klanttevredenheid vanwege de goede support waar jij in jouw rol een belangrijk bijdrage aan gaat leveren.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Renate Leeuwenstein.

T: 085-9028123
M: 06-22808990 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu