Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Supply Chain Manager bij deze wereldmarktleider zorg je ervoor dat de processen rondom de spare parts zo efficiënt mogelijk zijn en ben je continu bezig met de optimalisatie hiervan. Je geeft leiding aan een team van vijf Supply Chain professionals die ervoor zorgen dat de voorraadniveaus op elk moment optimaal zijn, zodat ieder onderdeel dat gevraagd wordt, snel geleverd kan worden.

Heb jij een afgeronde Bachelor of Master opleiding, leidinggevende ervaring in een internationale omgeving en een passie voor Supply Chain? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Je komt te werken bij een wereldmarktleider! Het internationale hoofdkantoor bevindt zich in Amerika en daarnaast zijn er wereldwijd nog negen kantoren. De vestiging in Barendrecht is het hoofdkantoor voor de EMEA regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en hier werken zo’n 60 mensen.

Jij gaat aan de slag op de Supply Chain afdeling waar je leiding geeft aan vier Inventory Planners en een Tactical Buyer.

Functie

Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor alle processen rondom de Spare Parts in de EMEA regio. Je geeft hierbij leiding aan vijf Supply Chain professionals en bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van de processen. Je neemt deel aan de wekelijkse internationale S&OP calls, zorgt voor vlotte communicatie tussen de verschillende magazijnen en monitort, controleert en optimaliseert alle opslaggerelateerde kosten.

Verder ben je verantwoordelijk voor de KPI’s op het gebied van Supply Chain. De voorraad tellingen worden door jou gecoördineerd, je zorgt voor minimalisatie van “slow moving” voorraad en met jouw team zorg je ten alle tijden voor een optimaal niveau van de voorraad van alle onderdelen (dit zijn in totaal zo’n 110.000 sku’s!)

Functie eisen

We zijn op zoek een Supply Chain Manager met een achtergrond in logistiek of supply chain management, met uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring in een internationale omgeving. Hiernaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of master-opleiding;
  • Leidinggevende ervaring in een vergelijkbare internationale Supply Chain rol;
  • Vloeiend in Nederlands & Engels;
  • Sterke analytische skills;
  • Uitstekende kennis van Microsoft Excel.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Supply Chain Manager?

  • Een kans om werkervaring op te doen bij een internationale wereldmarktleider;
  • Werken in een gezellig team binnen een ambitieuze en professionele organisatie met een informele sfeer;
  • Een passend en mooi salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en een 13e maand.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Renate Leeuwenstein.

T: 085-9028123
M: 06-22808990 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu