Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Specialist Fraude & Schade (32 tot 40 uur) – Dordrecht

Introductie

Heb jij als Schadebehandelaar de ambitie om de stap te zetten naar Specialist in Fraudeonderzoek? In deze nieuwe functie bij dit mooie bedrijf in Dordrecht word jij verantwoordelijk voor het opsporen en bestrijden van fraude bij schadeclaims! Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in een mooi ingericht kantoor in Dordrecht en één van de snelst groeiende bedrijven binnen de financiële dienstverlening. Dit maakt dat er veel ontwikkelingen zijn binnen de organisatie en jij met ze mee kan groeien! Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan centraal.

Dat blijkt wel uit het feit dat jij de kans als Schadebehandelaar krijgt om een vrij nieuwe tak van Fraudeonderzoek op te zetten. Voorheen werd deze functie naast de dagelijkse taken vervuld door collega’s van de schadeafdeling, maar nu wil onze opdrachtgever hier graag iemand volledig voor inzetten. Je wordt goed begeleid om de ervaring die je al hebt met schadeclaims om te zetten in een specialisme; het opsporen van fraude.

Verder heerst er een open, informele en prettige werksfeer waarin ruimte is om gezellig met elkaar te lunchen in de mooie bedrijfskantine en vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras!

Functie

Als beginnend Specialist Fraude & Schade bedenk en verbeter je processen om fraude op te sporen en fraudedossiers te behandelen. Je onderzoekt vermoedens van fraude en neemt met jouw duidelijke besluitvaardigheid maatregelen bij fraude, zoals het stoppen van de behandeling van de zaak, het terugvorderen van kosten of zelfs het doen van aangifte bij de politie.

Je hebt veel contact met andere afdelingen binnen de organisatie voor het bespreken van jouw bevindingen, maar ook met externe partijen zoals andere verzekeraars die jou misschien nieuwe inzichten kunnen geven om connecties en verbanden te vergelijken. Verder:

 • Rapporteer je periodiek aan het management en andere stakeholders;
 • Werk je mee aan het ontwikkelen van een fraudepreventie- en beheersingsbeleid;
 • Coach, train en ondersteun je de schadeafdeling op het gebied van fraudeherkenning en fraudebewustwording.

Functie-eisen

Dus, ben jij ambitieus, heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding en durf jij het wel aan om je te specialiseren? En heb je in ieder geval vijf jaar ervaring als Schadebehandelaar en jouw branchediploma Schadebehandelaar/Acceptant Motorrijtuigverzekeringen op zak? Dan ben jij de toekomstige Specialist Fraude & Schade die deze uitdaging aan kan! Verder is het fijn als je:

 • In het bezit bent van het diploma Wft Schade Particulier, of bereid deze te behalen;
 • In het bezit van de Leergang Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen, of bereid deze te behalen.

Aanbod

En wat bieden wij jou als aankomend Specialist Fraude & Schade?

 • Een goed salaris dat past bij functie;
 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
 • Een goede reiskostenregeling;
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Korting op jouw verzekeringen (inclusief hypotheek);
 • En tot slot (voor later!); een goede pensioenregeling.

En natuurlijk gezellige collega’s, borrels en feestjes op het mooie kantoor in Dordrecht.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu