Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Sollicitatieworkshop voor betere kansen op de arbeidsmarkt

Solliciteren, een vak apart en lang niet altijd met het gewenste resultaat. Misschien ben je op zoek omdat je niet kan blijven bij jouw huidige werkgever, heeft corona roet in het eten gegooid of ga je iedere dag met (frisse) tegenzin naar je werk. Allemaal redenen om jezelf weer op de arbeidsmarkt te presenteren! Maar hoe doe je dat? En hoe zorg jij ervoor dat je opvalt tussen alle andere sollicitaties. Dat en meer leren we je in onze online sollicitatieworkshop!

Inmiddels is Lincks alweer ruim 12,5 jaar actief in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar een andere baan of zich willen heroriënteren op een nieuwe loopbaan. Op basis van deze jarenlange ervaring geven wij in onze interactieve sollicitatieworkshop informatie en tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Uiteraard denken wij ook direct actief met je mee vanuit ons grote netwerk in de regio naar een passende werkgever.

Maar wat ga je nou tijdens een workshop doen?
Onze sollicitatieworkshop duurt ongeveer twee uur en vindt online plaats. Mireille Prooi, directeur/eigenaar van Lincks Personal Recruitment, neemt je mee in de wereld van het solliciteren en je gaat aan de slag met het inzetten van jouw netwerk. Daarnaast leggen we je uit hoe je het beste een vacature kunt zoeken en delen we waar je je online kunt laten zien. Juist in deze tijd onmisbare kennis voor een goede kans op de arbeidsmarkt!

Vragen als: ‘Hoe schrijf ik een goed cv?’, ‘Wat zijn mijn kwaliteiten?’ en ‘Wat zoek ik in een nieuwe baan?’ komen aan bod en worden behandeld. Eerdere reacties van deelnemers aan deze workshop:

De kosten voor deze workshop bedragen €25,- per persoon en inschrijven kan nog voor onderstaande data:

  • Donderdag 15 oktober van 9:30 tot 11:30

Heb je interesse in het volgen van onze online sollicitatieworkshop? Laat dit dan gerust aan ons weten via info@lincks.nl, 085-9028121 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-21370819.

Meer informatie over het schrijven van een goed cv, het voorbereiden op een gesprek of de onderhandeling van de arbeidsvoorwaarden vind je hierBekijk ook gerust een van onze andere blogs!

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu