Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Wil je aan de slag in een veelzijdige, klantgerichte functie met veel vrijheid? Voor Softpak zijn we op zoek naar een ambitieuze en hands-on Consultant! Als Software Consultant kom je over de vloer bij mooie, internationale logistieke bedrijven. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het invoeren van de pakketten bij de klanten. Hierbij kun je denken aan het gehele traject van analyse van de eisen & wensen, het inrichten van de applicatie, het trainen van de gebruikers en het testen van de software tot de nazorg van de implementatie. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Softpak is een innovatief software bedrijf, actief in de logistieke sector en gevestigd in Ridderkerk. Ze ontwikkelen standaard logistieke software en implementeren dit bij haven gerelateerde bedrijven. Er wordt echt als een team samengewerkt en samen met jouw 40 collega’s ondersteun je klanten welke gevestigd zijn in de grotere havens in Europa.

Het is een mooi bedrijf met een informele sfeer en korte hiërarchische lijnen die zich kenmerkt door de loyaliteit aan de klant. In jouw rol van Software Consultant werk je nauw samen met acht collega’s.

Functie

In deze functie als Software Consultant krijg je de verantwoordelijkheid voor het invoeren van de softwarepakketten bij mooie bedrijven in de logistiek. Vanuit jouw brede rol begeleid je het gehele traject, van analyse van de eisen & wensen, het inrichten van de applicatie, het trainen van de gebruikers, het testen van de software tot de nazorg van de implementatie.

Je werkt nauw samen met de klant om de software te implementeren en in te richten naar de wensen van de klant. Binnen de werkzaamheden ga je zelfstandig te werk en ben je dus verantwoordelijk voor de gehele implementatie van de logistieke softwareapplicaties. Natuurlijk werk je hierin wel samen met jouw collega’s van support en development.

Functie-eisen

Als Software Consultant ben je klantgericht en dienstverlenend ingesteld. Dit combineer je met een sterk analytisch vermogen en een betrokken houding. Hiernaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • Communicatief sterk in de Nederlandse & Engelse taal waarbij goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift vereist is;
  • Ervaring in de IT en bij voorkeur met/in de logistiek;
  • Heb je ervaring met logistieke bedrijfssoftware, douanedocumentatie en/of rapportage tools? Dit is een groot voordeel!
  • Woonachtig zijn in de regio Ridderkerk;

Aanbod

En wat bieden wij jou als Software Consultant bij Softpak in Ridderkerk?

  • Een interessante en veelzijdige baan met flexibele werktijden;
  • Werken voor mooie klanten in de logistiek;
  • Een hele prettige werksfeer en betrokken collega’s;
  • Een zeer goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring & leeftijd;
  • Uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak & goede pensioenregeling.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ direct reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu