Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Service Support Medewerker (Installatietechniek) – Barendrecht

Introductie

Als Service Support Medewerker (Installatietechniek) staat de klant altijd op nummer één en voel jij je thuis binnen een groeiend, succesvol en innovatief bedrijf in regio Barendrecht. Uiteraard kan je rekenen op een mooi salaris, goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot het kopen van extra vrije dagen.

Heb jij affiniteit met techniek, ervaring met telefonisch klantcontact én heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan

zoeken we jou!

Organisatie

Je komt te werken bij een succesvolle producent van een A-merk. Inmiddels is het Nederlandse familiebedrijf uitgegroeid tot verschillende vestigingen in Europa en zijn ze voortdurend bezig met innovatie.

Als Service Support Medewerker (Installatietechniek) ga je, samen met ruim 20 directe collega’s, aan de slag op de afdeling Service. In totaal werken er zo’n 250 collega’s in het pand. De organisatie hanteert korte communicatielijnen en een innovatieve cultuur. Het bedrijf biedt ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden worden dus zeker gestimuleerd!

Hiernaast vindt de organisatie de gezondheid van de werknemer ook erg belangrijk. Zo is er een sportruimte, ontvang je een sportvergoeding en zorgen zij dagelijks voor vers fruit.

Functie

Als Service Support Medewerker heb je direct contact met de eindgebruiker van het product. Na een zorgvuldige inventarisatie van de klantsituatie geef je technische ondersteuning via telefoon of e-mail. Het is belangrijk dat je oplossingsgericht denkt om de klant een optimale service te bieden. Denk aan online adviseren, het opsturen van een onderdeel of het inplannen van een Monteur in Nederland of België. Je maakt een serviceopdracht aan en zorgt voor de administratieve afhandeling. Als Service Support Medewerker heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Aannemen en oplossen van storingen per telefoon;
 • Inplannen van Monteurs;
 • Aanmaken verzendopdrachten van service onderdelen.

Functie-eisen

Dienstverlenend, stressbestendig en een flexibele instelling; dat zijn kernwoorden waar jij je in herkent als Service Support Medewerker! Jij bent dan ook vastberaden om voor de klant de beste oplossing te bieden. Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Mbo- werk- en denkniveau met technisch inzicht door opleiding, ervaring of affiniteit;
 • Ervaring met telefonisch klantcontact, bij voorkeur zowel particulier als B2B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, kennis van de Engelse taal is een pre.

Aanbod

Jouw nieuwe werkgever biedt in eerste instantie een uitzendcontract, waarna de intentie is om jou een vast contract aan te bieden. Je werkt als Service Support Medewerker dan ook de eerste 3 maanden op uitzendbasis via Lincks, waarbij we je het volgende bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2600,- en €2800,-, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • Vanaf 10 kilometer een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Hierna kan je rekenen op de volgende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 • 27 vakantiedagen en de mogelijkheid tot 10 dagen extra vakantie per jaar middels onbetaald verlof;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Een sportvergoeding en korting op jouw zorgverzekering;
 • Dagelijks vers fruit en leuke teamuitjes;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.#prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu