Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij al enige ervaring als Service Monteur en wil je aan de slag in een buitendienstfunctie in de regio Drechtsteden? In deze rol bestaan jouw werkzaamheden uit reparatie en onderhoud van intern transportmaterieel. Uiteindelijk krijg je een eigen bus om zelfstandig je werk te doen en langs de verschillende klanten te gaan. Daarnaast voer je licht administratieve taken uit, zoals servicerapporten en het bijhouden van de urenadministratie. Voel jij je thuis in een informele, no-nonsense cultuur en is dit iets voor jou? Lees dan snel verder en vergeet niet te solliciteren!

Organisatie

Je komt als Service Monteur te werken bij een informele, no-nonsense organisatie in de regio Drechtsteden. Jouw nieuwe werkgever is onderdeel van een grotere firma die zowel nationaal als internationaal actief is en gespecialiseerd is in reparatie, onderhoud, verkoop en verhuur van transportmaterieel. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke service en klantgericht maatwerk.

Je gaat aan de slag in een zelfstandige functie, maar kan natuurlijk altijd sparren met je betrokken collega’s. Op kantoor werken drie collega’s en daarnaast werken er nog drie collega’s als Service Monteur in de buitendienst. Je werkuren zijn van 7:30 tot 16:30 uur.

Functie

In eerste instantie ga je samen met een collega Service Monteur op pad om de klanten te leren kennen en de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Uiteindelijk krijg je een eigen bus om zelfstandig je werk te doen en de klanten tevreden te houden. Jouw werkzaamheden bestaan uit onderhoud en reparatie op mechanisch en elektronisch gebied aan intern transportmaterieel. Je bent in staat veiligheidskeuringen uit te voeren en lost lokaal diverse storingen op. Daarnaast voer je licht administratieve werkzaamheden uit, waaronder het maken van servicerapportages en je houdt je urenadministratie bij. Kortom: een hele afwisselende functie!

Functie-eisen

Als Service Monteur vind je het fijn om zelfstandig aan het werk te gaan en klanten tevreden te houden. Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en gestructureerd in je werk. Daarnaast:

  • Heb je technisch inzicht;
  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Allround Monteur Mobiele Werktuigen, Motorvoertuigentechniek, Elektrotechniek of Landbouwmechanisatie;
  • In het bezit van VCA1 of VCAVOL of bereidt deze te halen;
  • Je beschikt over een rijbewijs (BE-rijbewijs is een pre).

Aanbod

En wat bieden wij jou als Service Monteur in de regio Drechtsteden?

  • Een bruto maandsalaris rond €2400,- afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Top gereedschap en een volledig toegeruste service bus;
  • Werken onder de CAO-metaalbewerkingsbedrijf;
  • Werken binnen een informele, no-nonsense organisatie in een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie als Service Monteur in regio Drechtsteden. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu