Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Service- en Installatiemonteur (Industriële Deursystemen) – Zuid-Holland

Introductie

Jij valt graag met de deur in huis. Dat is mooi, want openheid, daar houden wij wel van! Als je die deur dan ook nog kunt repareren, installeren, modificeren en onderhouden, dan leggen wij er een rode loper voor. Want als onze nieuwe Service- en Installatiemonteur Industriële Deursystemen ben jij van harte welkom!

Organisatie

KLINGER is specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelafsluiters, compensatoren, deuren, slangen en services. KLINGER BV is al sinds 1886 een familiebedrijf, met een no-nonsense, collegiale en gedreven houding. We zijn een internationale verkoop- en serviceorganisatie, producent én onderdeel van een netwerk van 40 bedrijven.

Functie

Jij gaat aan het werk op de serviceafdeling Industriële Deursystemen, van waaruit je de KLINGER industriële deursystemen voor klanten installeert, repareert, modificeert en onderhoudt. We gooien je natuurlijk niet in het diepe, dus we zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt. En daarna? Dan ga je aan de slag! In het rayon Midden-Nederland, om heel precies te zijn in een straal van 40 kilometer rond Barneveld. Dat doe je niet alleen; je werkt nauw samen met je collega’s van de binnendienst, de productspecialisten, verkoopmedewerkers en collega’s van de serviceafdeling.

Jij houdt jouw klanten dus tevreden met goed werkende deuren. Dat doe je met veel plezier, want jij bent servicegericht en klantvriendelijk. Je werkt zelfstandig, maar kan ook samen met de gespecialiseerde collega’s door een deur.

Functie eisen

Als Service- en Installatiemonteur ben jij voor veel van de klanten het gezicht van KLINGER. Daarom vinden we het belangrijk dat je vriendelijk en klantgericht bent. Ben jij flexibel naar ons? Dan zijn wij ook flexibel naar jou! Bovendien moet je kunnen omgaan met vrijheid, verantwoordelijkheid en creatief kunnen denken. Niet voor ieder probleem zal een standaard oplossing zijn, of niet op dat moment. Kun jij dan ter plekke een creatieve oplossing bedenken die veilig is, goed werkt en je klant blij maakt? Als je dat kunt en je beschikt ook nog over:

• Mbo-werk- en -denkniveau (bij voorkeur een opleiding richting Werktuigbouwkunde, aanvullende kennis van techniek is een pre);
• Bereidheid om deel te nemen aan onze service- en bereikbaarheidsdienst;
• Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Enthousiasme om in- en externe servicetrainingen te volgen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en basiskennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
• VCA Basis en rijbewijs B.

Dan ben je onze nieuwe Service- en Installatiemonteur! Dus, en dit is misschien een open deur: als jij je in deze omschrijving herkent, denken wij dat je zeker moet solliciteren!

Aanbod

Met de functie van service- en installatiemonteur Industriële Deursystemen biedt KLINGER BV je een uitdagende baan, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je kunt je werktijden flexibel indelen, zodat je werk en privé in balans houdt. En, dat zegt natuurlijk wel wat over het werken bij KLINGER: je – toekomstige – collega’s in deze functie werken er gemiddeld al 22,7 jaar!

En verder bieden we:
• Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden;
• Een prettige werksfeer;
• Een uitstekend salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
• Passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, een serviceauto (Mercedes-bus!) en een telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Annemieke Bakker.

T: 085-9028122
M: 06-28340005 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu