⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Voel jij je thuis binnen een groeiend, succesvol en innovatief bedrijf? En ben jij klant- & servicegericht, maar ook administratief sterk om alle informatie goed te verwerken? Lees dan snel meer over deze veelzijdige functie van Service Coördinator!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een succesvolle producent van een vooraanstaand A-merk. Inmiddels zijn ze gegroeid tot verschillende vestigingen in Europa en zijn ze voortdurend bezig met innovatie.

Je komt te werken op de afdeling Service, deze bestaat tegenwoordig uit 21 enthousiaste collega’s.

Functie

Als Service Coördinator heb je direct contact met de eindgebruiker van de producten. Na een zorgvuldige inventarisatie van de situatie geef je technische ondersteuning aan de telefoon of per e-mail. Je kiest daarbij een heldere oplossingsrichting, denk bijvoorbeeld aan: online advies, het opsturen van een onderdeel of het inplannen van een buitendienst monteur in Nederland of België. Daarna maak je een service opdracht aan en zorg je voor de administratieve afhandeling.

Functie eisen

Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Mbo-niveau met technisch inzicht, verkregen door opleiding/ervaring;
  • Je bent gewend om telefonisch contact te hebben met particulieren en B2B, bij voorkeur binnen een technische organisatie;
  • Je bent dienstverlenend, stressbestendig en flexibel ingesteld;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Service Coördinator?

Je gaat aan de slag in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Dit binnen een enthousiast team. De organisatie is aan het groeien waardoor jij uitzicht hebt op een vast contract. Uiteraard staan hier goede arbeidsvoorwaarden tegenover, hierbij kun je denken aan een bruto maandsalaris tussen de €2800 en €3200 op basis van 40 uur. Daarnaast krijg je verschillende opleidingsmogelijkheden en de ruimte om door te groeien binnen de organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-9028122 of 06-26822803 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.