Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Voel jij je thuis in een informele en dynamische omgeving én word jij blij van contact met mensen? Als Service Coördinator ben jij toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière en zet je graag dat stapje extra om de verwachtingen van de klant te overtreffen! Je hebt een belangrijke rol op de serviceafdeling en bent van A tot Z betrokken bij het storingsproces. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in professionele beveiligingssystemen. Zij onderscheiden zich door de chique uitstraling van hun producten. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en het tonen van initiatief vanuit hun medewerkers.

Het moderne, open kantoor in Barendrecht met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig. Ze hebben een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan centraal! Ze werken hard en gaan voor resultaat. Maar, tussendoor is er ook ruimte voor een poolwedstrijd, het eten van vers fruit in het bedrijfsrestaurant en op vrijdag een borrel om de week af te sluiten.

De serviceafdeling bestaat uit zo’n 12 directe collega’s met ieder een eigen focus en verantwoordelijkheid binnen het team.

Functie

Als Service Coördinator ben je een belangrijk onderdeel van de serviceafdeling! In jouw klantgerichte rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen van storingen, het onderhouden van contact met de klant hierover en het uiteindelijk weer afmelden van de storingen. Natuurlijk verzorg je ook de bestellingen van de benodigde materialen en plan jij de Engineers in om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Je hebt veel telefonisch klantcontact, maar ook veel uitzoekwerk. Je hebt overleg over de storingen of planningen met Werkvoorbereiders of Projectleiders.
Hiernaast heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Aanvragen van werkvergunningen en het bestellen van materialen;
 • Het administratief afhandelen van de storingen, de facturatie en het aansturen van onderaannemers;
 • Je denkt mee en vindt het leuk om verbetervoorstellen te doen voor de verdere professionalisering van de afdeling.

Na een gedegen inwerkperiode ga je meedraaien binnen de storingsdienst. Dit houdt in dat jij ongeveer een keer in de vijf weken opgeroepen kunt worden als er een storing is. Uiteraard staat hier een goede vergoeding tegenover.

Functie-eisen

Als Service Coördinator beschik jij over:

 • Mbo+ werk- en denkniveau;
 • Beschikbaar voor 32 of 40 uur per week;
 • Minimaal drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met (installatie) techniek;
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels;
 • Je bent klantgericht, efficiënt, stressbestendig, flexibel en een teamspeler.

Aanbod

Bij jouw nieuwe werkgever leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: er heerst een vrije, niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Ook word jij gestimuleerd om in jouw vakgebied de beste te worden én te blijven. Uiteraard worden hiervoor de benodigde opleidingen en trainingen aangeboden. Het moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel en gezellig: er is een een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan centraal! Daarnaast kan je als Service Coördinator rekenen op de volgende voorwaarden:

 • 28 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • Salaris rond de €3200,- bruto per maand.

Kortom; ben jij een communicatief vaardige, klantgerichte en stressbestendige Service Coördinator? Dan zoeken we jou!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu