Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

‘Geen dag is hetzelfde in mijn rol als Project Manager bij Clever Strategy. Ik mag werken voor en met mooie en leuke klanten waar ik zeer nauw contact mee heb, maar ik heb daarnaast ook een fijn en betrokken team van collega’s om mij heen. Samen zorgen we voor een optimale klanttevredenheid met nét even dat Clever-randje. Clever zorgt ook voor een prettige werkomgeving waarbij zelfsturendheid wordt aangemoedigd. Daarnaast hebben we geregeld leuke uitjes en is het een hecht team, waarbij ik mij sinds dag 1 welkom voel!’; aldus Rianne van Straten (Campagne Coördinator@Clever). Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij Clever Strategy; een innovatief, jong en groeiend marketing adviesbureau in de regio Rotterdam. Clever Strategy is gespecialiseerd in online marketing met een focus op het creëren van rendement, ze hebben een fact-based en data-driven aanpak. Of het nu gaat om het behalen van de omzet of het genereren van leads. Clever helpt de klant o.a. met het ontwikkelen van webshops, campagnes en loyaltysites.

Met een specialisatie in webontwikkeling in combinatie met marketing automation wordt er dagelijks gewerkt aan het optimaliseren van marketing- en communicatie inspanningen. Clever Stategy ontwikkelt volledige (online) campagnes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld e-mailmarketing, smart customer journey’s, liquid media, KPI-marketing en het aansturen van de strategie.

Mooie en toonaangevende klanten zijn o.a. Hunkemöller, Hyundai, Kimerbly-Clark, Jumbo Golf, Bruynzeel Keukens. Lucardi, de Baak, Dumil, Q1905 (Quick).

Als Senior Project Manager kom je ter versterking te werken met 22 ambitieuze collega’s, verdeeld over de afdelingen development, media en projectmanagement. Clever is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel worden gemaakt.

Functie

Als Senior Project Manager bij Clever Strategy heb jij projectmanagement skills én kennis op het snijvlak van marketing & IT. Met jouw ervaringen en coachende kwaliteiten weet jij ook collega’s te stimuleren en te coachen om zo de prestaties van het team naar een hoger niveau te tillen.

Hiernaast heb je de volledige regie over technische, complexe websiteprojecten zoals e-commerce, websiterealisatie, marketing automation en campagneflows. Natuurlijk ben jij als Project Manager verantwoordelijk voor de projectresultaten en om deze te behalen werk je met name nauw samen met het developmentteam, wat bestaat uit frontend, backend en design. Ook is er binnen de organisatie nog extra kennis in huis op het gebied van media & data!

En wat ga jij zoals doen als Project Manager?

 • Je bent dé contactpersoon van de klant en onderhoudt natuurlijk de klantrelatie;
 • Resource management en optimaal plannen van development resources;
 • Je stelt projectbudgetten, -planningen, -rapportages op en bewaakt deze;
 • Je bent verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole/testen & projectevaluaties;
 • Verkoopondersteuning en opstellen van opdrachtbevestigingen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Senior Project Manager die zichzelf snel kan verplaatsen in verschillende opdrachtgevers. Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Minimaal drie jaar ervaring met projectmanagement;
 • Je beschikt over technische kennis van websites en/of kennis van marketing automation;
 • Ervaring in het begeleiden van creatieve internetprojecten;
 • Ervaring met projectmanagement methodieken (zoals SCRUM) is een pre;
 • Je bent resultaatgericht en kunt je vinden in een fact-based en data-driven aanpak;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Senior Project Manager?

 • Een goed salaris tussen de €3.000 & €4.000 bruto per maand (natuurlijk afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring);
 • Een leuke baan direct in dienst bij Clever Strategy, een inspirerend, jong en dynamisch adviesbureau gevestigd in een mooi pand aan de Maas in Rotterdam;
 • Samen met 22 ambitieuze collega’s werk je als een echt team aan hele uitdagende projecten voor hele mooie, toonaangevende klanten, maar ook lunch je samen, sluit je op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er met grote regelmaat leuke uitjes gepland;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & – plaats zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Brita van den Bos.

M: 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu