Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een Senior PHP Developer die het marketing automation vak ademt? Zijn relationele databases, API koppelingen, data processen en uit json/xml/smarty opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? En word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals HEMA, Hyundai, Hunkemöller en Jumbo Golf? Lees dan snel verder, want Clever Strategy in Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Developer die het team komt versterken!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever, Clever Strategy, gelooft in een slimmere wereld. Ze innoveren in marketing door slimme mensen en slimme technieken samen te brengen. Dagelijks helpen ze onze opdrachtgevers de effectiviteit van hun marketing- en communicatie-inspanningen op een efficiënte manier te verhogen.

Clever Strategy ontwikkelt volledige (online) campagnes – van strategie tot executie, van evaluatie tot optimalisatie. Deze unieke werkwijze is krachtig, doordat ze vanuit strategie sturen op resultaten door de hele marketingketen, doorlopend optimaliseren en flexibel inspelen op actuele ontwikkelingen. Of het nu gaat om online media, campagnewebsites, E-commerce platformen of E-mailmarketing; wij halen maximaal rendement uit alle communicatie- en verkoopkanalen.

Mooie en toonaangevende klanten zijn o.a. Hunkemöller, Hyundai, Kimerbly-Clark, Jumbo Golf, Bruynzeel Keukens. Lucardi, de Baak, Dumil, Q1905 (Quick).

Als Senior Developer kom je ter versterking te werken met 20 ambitieuze collega’s, verdeeld over de afdelingen development, media en projectmanagement. Clever is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel worden gemaakt.

Functie

Clever Strategy is op zoek naar Senior PHP Developer die voor mooie, uiteenlopende klanten de development werkzaamheden voor zijn of haar rekening neemt. Dat betekent dat je je bezig houdt met de ontwikkeling van campagnes, data koppelingen, het opzetten van databases en de architectuur in de Marketing Automation Systemen Clang, Selligent en SharpSpring.

Ook leer je middels de nieuwste AI, CI en DMP technieken communicatie nog verder te personaliseren en optimaal afstemmen op het gedrag van de ontvanger.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Het creëren van campagnes in de Marketing Automation Systemen Clang, Selligent en SharpSpring;
 • Het uitdenken en ontwikkelen van complexe data-stromen;
 • Het ontwikkelen van PHP koppelingen tussen diverse externe data bronnen;
 • Ontwikkeling van dynamisch opgebouwde micro sites en e-mails.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou als Senior PHP Developer?

 • Je bent bekend met Selligent, Clang of SharpSpring;
 • Je hebt ervaring met PHP, MySQL, JSON en XML;
 • Kennis van HTML en CSS is een pre.

Daarnaast kun jij prima zelfstandig aan de slag met een opdracht, maar krijg jij ook energie van het werken aan projecten in teamverband. Je kunt je snel verplaatsen in verschillende opdrachtgevers en bent bereid jezelf te ontwikkelen.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig PHP Developer?

 • Een goed salaris tussen de €3.300 & €3.900 bruto per maand (natuurlijk afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring);
 • Een leuke baan direct in dienst bij Clever Strategy, een inspirerend, jong en dynamisch adviesbureau gevestigd in een mooi pand aan de Maas in Rotterdam;
 • Samen met 20 ambitieuze collega’s werk je als een echt team aan hele uitdagende projecten voor hele mooie, toonaangevende klanten, maar ook lunch je samen, sluit je op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er met grote regelmaat leuke uitjes gepland;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
 • Training met state of the art technology;
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien & te leren;
 • Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & – plaats zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Brita van den Bos.

M: 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu