Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij communicatief vaardig en werk jij graag klant- en resultaatgericht? Heb jij affiniteit met techniek en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager die op een proactieve wijze de klantenportefeuille beheert. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel in olie/gas/offshore en chemie producten met een eigen grote voorraad. Hierdoor kunnen ze snel leveren aan klanten. Klanten zijn onder andere BP en Total, waarmee zij grote contracten hebben. Daarnaast legt het bedrijf buisleidingen naar booreilanden in de petrochemie.

Op kantoor werken er in totaal 80 collega’s en in het magazijn 25 collega’s. Ze hebben een groot distributiecentrum in Roosendaal en kantoren in Engeland en België. Daarnaast regelen ze zelf de exportdocumentatie, projectdocumentatie en transport. Hiervoor werken ze veel samen met externe partijen.

Functie

Als Senior Accountmanager onderhoud en optimaliseer je het contact met de bestaande relaties en ga je op zoek naar new business. Je bezoekt klanten en prospects, voert verkoopbesprekingen en geeft productinformatie. Hierbij adviseer je de klant en speel je in op specifieke wensen. Je ziet erop toe dat er een tijdige en juiste afname plaatsvindt door de klant, en speelt hier indien nodig op in door dit met de betrokken interne afdelingen te bespreken.

Om de klantbehoefte te bewaken, volg jij als Senior Accountmanager de ontwikkelingen in de markt en weet jij wat de concurrent doet. Je rapporteert hierover naar betrokkenen en geeft commerciële voorstellen om op deze ontwikkelingen en behoefte in te spelen. Wanneer er sprake is van een klacht, win je informatie in en zorg jij voor een correcte afhandeling. Indien nodig schakel jij met de Sales Manager om een goede afwikkeling te realiseren.

Functie eisen

Als Senior Accountmanager ben je communicatief vaardig en weet jij hoe jij de klant kan overtuigen. Jij werkt integer, resultaatgericht en klantgericht. Jij vindt het leuk om initiatief te tonen en gaat creatief om met het oplossen van problemen of klachten.

Jij als Senior Accountmanager kan goed netwerken en weet hoe je kan samenwerken. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de markt en weet deze te vertalen naar de klantbehoefte. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaand profiel:

  • mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pre.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Je krijgt een prima bruto maandsalaris tussen €3500 en €4000, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je komt direct bij het bedrijf in dienst. Daarnaast krijg je in het bedrijf ruimte voor persoonlijke – en ontwikkelmogelijkheden.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Annemieke Bakker.

T: 085-9028122
M: 06-28340005 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu