Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij minimaal drie jaar ervaring als SEA-specialist en ben je commercieel gedreven? Voor een groeiend en internationaal familiebedrijf in de Hoeksche Waard zijn we op zoek naar een SEA-specialist ter versterking voor het marketingteam. Het betreft een fulltime functie waarin je veel verantwoordelijk krijgt en samenwerkt met de SEO-specialist om online zichtbaarheid te creëren en daar aantoonbare resultaten uit te halen.

Ben jij analytisch ingesteld, heb je alles in je om online marketingcampagnes door te ontwikkelen en uit te voeren? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf dat inmiddels meerdere vestigingen heeft in binnen- en buitenland. Binnen de organisatie zijn er vier verschillende divisies die ieder hun eigen specialisme hebben, waarbij ze zich met name richten op het in- en verkopen van metalen. Binnen het bedrijf heerst een informele, betrouwbare sfeer en een sterke hands-on mentaliteit.

Jij gaat in jouw nieuwe rol van SEA-specialist aan de slag op de locatie in de Hoeksche Waard. Je werkt op de afdeling marketing samen met vijf collega’s. Het betreft een fulltime functie en je rapporteert aan de Marketing Manager.

Functie

Online zichtbaarheid creëren en daar aantoonbare resultaten uithalen. Dát is waar jij je als SEA-specialist mee bezig gaat houden in jouw nieuwe rol. Met de juiste acties weet jij traffic te genereren naar de website en webshops om zo de in- en verkopen te verhogen.

Omdat je al enkele jaren ervaring meebrengt weet jij de organisatie te stimuleren en mee te nemen in de kansen en mogelijkheden binnen online marketing en zo de omzet- en verkoopdoelstellingen te verhogen. Om dit te realiseren kun je denken aan de volgende verantwoordelijkheden:

 • Organisatiebreed de marketingstrategie (door)ontwikkelen en uitvoeren;
 • Bedenken, inrichten, monitoren en optimaliseren van alle online campagnes;
 • Meten online conversie;
 • Meedenken en opzetten van innovatieve projecten.

Functie-eisen

Als SEA-specialist ben je commercieel gedreven en een echte expert op het gebied van Google Ads. Uiteraard kan je zelfstandig goed uit te voeten, ben je analytisch sterk en staat de klant bij jou altijd op nummer 1. Verder breng je het volgende met je mee:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding of een master in de richting van Marketing;
 • Minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van search engine advertising (SEA);
 • Ervaring met het opstellen en uitvoeren van strategische marketingplannen;
 • Communicatief sterk;
 • Kennis van Google Analytics en tracking (Google Tag Manager);
 • Ervaring op het gebied van Google Shopping is een pre.

Aanbod

En wat bieden wij jou als SEA-specialist in de Hoeksche Waard?

 • Een goed bruto maandsalaris tussen de €3000,- en €4500,-, uiteraard afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Volop ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een zelfstandige fulltime functie binnen een mooi groeiend familiebedrijf!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu