Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar in de Hoeksche Waard zorg je er met jouw inlevingsvermogen en daadkracht voor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Ben jij in het bezit van Wft Basis en Schade Zakelijk en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan direct!

Organisatie

Jij komt als Schadebehandelaar te werken bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Ze zijn een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij en adviseren zowel particuliere als zakelijke klanten.

Je komt te werken in een informele en professionele werkomgeving. Er hangt een goede sfeer en in totaal werken er 13 collega’s op de afdeling. Jij gaat aan de slag in de Hoeksche Waard.

Functie

Als Schadebehandelaar bekleed je een zelfstandige functie waarbij jij voor zowel zakelijke als particuliere klanten de trajecten van A tot Z begeleid. Met jouw Wft diploma op zak en analytische en klantgerichte skills zorg je ervoor dat complexe schadeclaims, in de volmacht en provinciaal, zo goed mogelijk worden afgewikkeld.

Jij bent contactpersoon voor diverse partijen over de schuldvraag, maar schakelt ook de hulp in van experts indien dit nodig blijkt. Daarnaast beoordeel je de huidige dekking van de schades en heb je contact met verzekeringsmaatschappijen en de tegenpartij om een zo veel mogelijk informatie in te winnen.

Functie-eisen

Met jouw inlevingsvermogen en daadkracht kun jij je als Schadebehandelaar gemakkelijk in iedere case verdiepen. Je bent nieuwsgierig ingesteld en vindt het dan ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Verder breng je een kritische blik mee en herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal een mbo-diploma (bij voorkeur richting Bank- en Verzekeringswezen) in combinatie met ervaring of je bent een leergierige en enthousiaste hbo-starter die zich dit mooie vak graag eigen wil maken;
  • Je hebt je Wft Basis en Schade Zakelijk behaald;
  • Kennis van ANVA is een pre.

Aanbod

Naast Wft Basis en Schade Zakelijk krijg je de mogelijkheid om meer Wft diploma’s te behalen. Daarnaast bieden wij jou als toekomstig Schadebehandelaar?

  • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €2200 en €3000, helemaal afhankelijk van leeftijd & ervaring;
  • Een prettige en dynamische werkomgeving in de Hoeksche Waard;
  • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een uitdagende functie binnen een informele organisatie;
  • Lunchregeling;
  • 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Je sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu