Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Elke schade zie jij als een nieuw project waarbij jij grondig te werk gaat! Als Schadebehandelaar bij deze persoonlijke en professionele organisatie wikkel je schades af in de volmacht en provinciaal. Met jouw inlevingsvermogen en daadkracht zorg jij ervoor dat de schadeclaims zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jij komt als Schadebehandelaar te werken bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Ze zijn een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij. Ze adviseren zowel particuliere als zakelijke klanten.

Je komt te werken in een persoonlijke en professionele werkomgeving. Er hangt een goede sfeer en in totaal werken er 80 collega’s. Jij gaat het hechte team van 13 Schadebehandelaars versterken. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Functie

Als toekomstig Schadebehandelaar zorg jij met jouw analytische en klantgerichte skills voor dat complexe schadeclaims, in de volmacht en provinciaal, zo goed mogelijk worden afgewikkeld. Dit doe je voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Je zorgt hierbij voor het hele traject van A tot Z.

Zo schakel je de hulp van experts in wanneer nodig en beoordeel je de huidige dekking van de schades. Daarnaast ben jij als Schadebehandelaar dé contactpersoon voor de diverse partijen over de schuldvraag. Hierbij kun je denken aan zowel contact met de verzekeringsmaatschappij als het contact met de tegenpartij. Kortom, je hebt een verantwoordelijke en afwisselde functie!

Functie-eisen

Met jouw inlevingsvermogen en daadkracht kun jij je als Schadebehandelaar gemakkelijk in iedere case verdiepen en zorg je ervoor dat deze van A tot Z wordt afgewikkeld. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal een mbo-diploma (bij voorkeur richting Bank- en Verzekeringswezen) in combinatie met ervaring of je bent een leergierige en enthousiaste hbo-starter die zich dit mooie vak graag eigen wil maken;
  • Je hebt je Wft Basis en Schade Zakelijk of bent bereid deze te halen;
  • Je bent flexibel en hebt een positief kritische instelling;
  • Je bent leergierig en bent bereid tot investeren in jezelf.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Schadebehandelaar?

  • Een mooi bruto maandsalaris, helemaal afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring;
  • Een prettige en dynamische werkomgeving in Rotterdam;
  • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een uitdagende functie binnen een informele organisatie;
  • Lunchregeling;
  • 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Marissa Deuze.

T: 085-9028121
M: 06-18416320 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: marissa@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu