Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Ben jij een servicegericht en commercieel talent met aandacht voor de klant? Voor een dynamische organisatie in non-food en retail producten in de regio Nijmegen zijn wij op zoek naar een Sales Assistant met een ondernemend karakter! Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een dynamische handelsorganisatie met meerdere vestigingen. Binnen de organisatie heerst een sterke no-nonsense en hands-on mentaliteit. Waarden zoals passie en loyaliteit staan hoog in het vaandel en daarmee ook de ontplooiing van hun medewerkers; zodat jij ook voldoende ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen!

In de organisatie werken er ongeveer 450 medewerkers en op deze locatie in Nijmegen werken +/- 65 collega’s. In het bedrijf heerst een prettige, informele werksfeer. Als Sales Assistant ga jij het team van zeven collega’s versterken.

Functie

Als Sales Assistant beheer je samen met een Accountmanager op een initiatiefrijke en ondernemende manier de toegewezen groep klanten van jouw divisie. Gezamenlijk zorg je bij deze klanten voor een maximale omzet en marge. Je verwerkt dagelijks prijsaanvragen en je bent hét aanspreekpunt voor de klanten en werkt hiervoor nauw samen met de Accountmanager. Je beantwoordt inkomende telefoontjes, maakt offertes en prijscalculaties en volgt deze op.

Gevraagd en ongevraagd maak je klant- en omzetanalyses en signaleer je kansen. Deze bespreek je met jouw collega, om vervolgens samen tot een bewerkingsplan te komen. Ook verzorg je de klachtenregistratie en behandel je alle voorkomende correspondentie.

Functie-eisen

Als Sales Assistant heb je een commerciële instelling en gezonde drang om te presteren. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Hbo werk- en denkniveau, een opleiding in de richting van Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Small business en Retail management of vergelijkbaar;
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • Een enthousiaste en betrokken collega met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Fulltime beschikbaar.


Aanbod

En wat bieden wij jou als Sales Assistant in Nijmegen?

  • Een aantrekkelijk salaris €2500 en €3000, uiteraard is dit afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals winstdeling, een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en personeelskorting op het hele assortiment;
  • Een zelfstandige baan bij een professionele, toekomstgerichte organisatie die volop groeit;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een buitendienst functie;
  • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu