Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Receptioniste / Telefoniste voor 24-40 uur per week! Je bent hét visitekaartje van deze internationale en technische organisatie en spreekt goed Nederlands en Engels. Naast het boeken van reizen en hotels voor je collega’s, neem je de telefoon aan en voer je administratieve taken uit. Ben jij administratief sterk en ben je toe aan een tweede ervaring? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een ambitieus, groeiend & internationaal bedrijf in de techniek. Momenteel zijn ze flink aan het groeien en professionaliseren, wat zorgt voor een hele dynamische werkomgeving. Ze hebben zichzelf het uitdagende doel gesteld om tot de top drie in hun markt te behoren.

Ze ontwerpen en produceren machines die o.a. in de voedingsverwerkende industrie worden gebruikt. Dit doen zij voor klanten over de hele wereld, hiervoor verrichten zij ook service en onderhoud. Daarnaast hechten zij waarde aan ontwikkeling van hun medewerkers, ze bieden hiervoor verschillende opleidingsmogelijkheden aan. Hiernaast heerst er een informele en prettige werksfeer.

Functie

Als Receptioniste / Telefoniste ben je hét visitekaartje van dit internationale bedrijf. Je neemt de telefoon aan, ontvangt bezoekers en doet administratieve werkzaamheden. Daarnaast boek je internationale reizen inclusief alles wat daarbij komt kijken zoals hotels, visa, autohuur etc. Verder verzorg je lunches, frankeer je de uitgaande post en houd je diverse voorraden bij.

Functie-eisen

Als Receptioniste / Telefoniste herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met het boeken van internationale reizen en administratie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent enthousiast, representatief, accuraat en klantvriendelijk;
  • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving! Het salaris ligt rond de €2200 bruto op fulltime basis (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een aantrekkelijke reiskostenregeling en kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Simone Jordaans.

T: 085-9028121
M: 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: simone@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu